Oprettet 13. april 2022

Cane Corso , hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Cane Corso italiano
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2635 Ishøj



Annoncebeskrivelse

Prisen er for begge to. De sødeste Cane Corso hunde sælges - det er med ondt i hjertet vi sælger vores vuffer. Vi er nødsaget til at sælges vores hus og derfor nænner vi ikke at de her skønne vuffer skal med i en lille bolig. De er vant til plads og have.
Vi ønsker de får det bedste hjem
Med massere af kærlighed, de er vant til børn på henholdsvis 6 og 9 år. Hanhunden hedder Absalon og hunhunden hedder Anabell. De har altid levet sammen og det er et krav de kommer til at bo sammen. De supplere hinanden på den mest fantastiske måde ever. Absalon er vores klumpe dumpe og bare sød og lydig en fornuftig glad hund med det dejligeste sind. Anabell er kærlig og vil gøre alt for at blive kælet med hun er mere fremme i skoen og er nysgerrig, hun er en glad hund med stor tryghedsfølelse. Hun har brug for Absalon han giver hende alverdens tryghed. Han kan lægge sin pote på hende når han fornemmer hun er i uro eller så lægger han sig ved siden af hende. I min verden er de de sødeste dejligeste hunde.
Vi har købt dem i Tyskland og har også dokumentation og papir på dem. De har pas og har fået deres vaccinationer.
Dyrlægen har rost dem og siger de er super flotte og skyder på Absalon bliver en stor hund på ca 60kg og at Anabell vil komme til at veje ca 45 kg.
Skriv kun hvis du er seriøs og at de kan bo sammen.

Oplysninger:
Racer: Cane Corso
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;