Oprettet 7. april 2022

Blandet hund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 8000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 uger
Farve
Farve
Sort/Brun/Hvid
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
12. april 2022
Placering
Placering
5932 Humble
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

En – To – Tre…
De smukkeste hvalpe efter kærlige familiehunde. Vi har både mor og far. Begge forældre er blandingshunde af schapendoes og collie. En forventet slut vægt på hvalpene er ca. 15-20 kg, og en ryghøjde på ca. 45 cm.

Mor og far er de kærligste hunde med et meget roligt sind, som kan med alle, andre dyr, børn og voksne.

Hvalpene er født d. 27. januar 2022 og er således nu rejseklare til at komme videre ud på eventyr.

Hvalpene er født og vokset op inde i huset, med alt hvad dertil hører af lyde og mennesker og vil være velsocialiserede, når de tager herfra. Desuden har de fra stuen direkte adgang til stort indhegnet udendørs areal, som benyttes flittigt. Renlighedstræning er påbegyndt.
Hvalpene har i alle deres leveuger været omdrejningspunktet i vores hjem, og der har hele tiden være nogen hjemme hos dem, for at sikre både deres trivsel og socialisering.
Hvalpene vil inden afrejse være: chipped, ormebehandlet, vaccineret 1. gang. Med hvalpene følger også tæppe med duft af mor, bidelegetøj til tænderne, mad og vejledning til den første tid i sit nye hjem. Flere billeder af hvalpene og deres forældre kan sendes ved interesse.

Første henvendelse via mail, hvor I fortæller lidt om jer selv, hvor I bor, og hvad I ellers – ud over masser af kærlighed og tid - kan tilbyde hvalpene.
Vi forbeholder os retten til at vælge mellem købere

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Blandet hund 4.600. kr.

Blandingsrace, hvalpe, 5 mdr.

Hils på smukke lille Evi. Evi er 5 måneder gammel og søger sin forevige familie . Hun vejer ca 2 kg og er ca 20 cm høj. Hun er kærlig og rolig og tillidsfuld. Hun elsker at ligge tæt, at være med og k...

Alder 5 mdr.
2900 Hellerup

Blandet hund 14000 kr.

Blandet hund

Jeg sælger min skønne hun, Simba, da jeg desværre ikke har tid til ham grundet mit studie. Han er for en måned siden blevet kemisk kastreret, og den virker 1/2 år. Han er en utrolig social hund - ...

Alder 8 mdr.
1735 København V

Blandet hund 10000 kr.

Cava poo bl. Hvalpe

2 han hvalpe søger nyt hjem De kommer fra stueopdræt og er vant til børn og andre hunde Allergivenlige og de fælder ikke.

Alder 4 uger
6710 Esbjerg n