Oprettet 7. april 2022

Blandet hund

Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 uger
Farve
Farve
Sort/Brun/Hvid
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
12. april 2022
Placering
Placering
5932 Humble
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

En – To – Tre…
De smukkeste hvalpe efter kærlige familiehunde. Vi har både mor og far. Begge forældre er blandingshunde af schapendoes og collie. En forventet slut vægt på hvalpene er ca. 15-20 kg, og en ryghøjde på ca. 45 cm.

Mor og far er de kærligste hunde med et meget roligt sind, som kan med alle, andre dyr, børn og voksne.

Hvalpene er født d. 27. januar 2022 og er således nu rejseklare til at komme videre ud på eventyr.

Hvalpene er født og vokset op inde i huset, med alt hvad dertil hører af lyde og mennesker og vil være velsocialiserede, når de tager herfra. Desuden har de fra stuen direkte adgang til stort indhegnet udendørs areal, som benyttes flittigt. Renlighedstræning er påbegyndt.
Hvalpene har i alle deres leveuger været omdrejningspunktet i vores hjem, og der har hele tiden være nogen hjemme hos dem, for at sikre både deres trivsel og socialisering.
Hvalpene vil inden afrejse være: chipped, ormebehandlet, vaccineret 1. gang. Med hvalpene følger også tæppe med duft af mor, bidelegetøj til tænderne, mad og vejledning til den første tid i sit nye hjem. Flere billeder af hvalpene og deres forældre kan sendes ved interesse.

Første henvendelse via mail, hvor I fortæller lidt om jer selv, hvor I bor, og hvad I ellers – ud over masser af kærlighed og tid - kan tilbyde hvalpene.
Vi forbeholder os retten til at vælge mellem købere

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Blandet hund 9000 kr.

Cavalier blanding

4 skønne cavalier King Charles blandings hvalpe sælges til de rette familier. 1 piger og 3 drenge Mor er cavalier / pekingeser Far er cavalier / shih tzu Hvalpene søger ET FOR EVIGT hjem...

Alder 4 uger
8930 Randers NØ

Blandet hund 1. kr.

Blandingshund, hvalpe, 4 uger , salgklar 29/6-2023

To skønne drenge søger deres nye hjem. De er klar til, at flytte hjemmefra den 29/6. De vil være chippet, vaccineret & have sundhedsbog. Prisen er 13000 kr, der vil være et reservationsgebyr på 3000 k...

Alder
7400 Herning

Blandet hund 1.500. kr.

Blanding cocker/paddale terrier , hund, 3 år , salgklar 1/6

Otto søger ny ejer. Det er efter lang betænkningstid og med hjertesorg at Otto søger ny ejer, han er en glad dreng med krudt i, men også en hyggefætter og god som dagen er lang, men efter jeg har fået...

Alder
8361 Hasselager