Oprettet 6. april 2022

Engelsk springer spaniel, hvalpe, 1 uge , salgklar 30/5





Placering
Placering
6900 Skjern



Annoncebeskrivelse

Vores fantastiske jagt- og familiehund har født 6 smukke hvalpe den 4/4. Der er 4 tæver og 2 hanhunde.
Begge forældre er med fin stamtavle.
Facts om far "Goose":
?? 5 bestået i Vinderklasse i DK
?? Mega ærlig og super kontakt
?? Fantastisk “Tænd / sluk” egenskab
?? Stilfuld i søg og meget let ført
?? Muskuløs / Vægt 18kg.
“Goose” i daglig tale - er købt hjem fra England i 2017 og bliver flittigt brugt som jagthund. Han hjælper til på større fugle jagter på Godser og mindre roughshooting jagter. Udover det, er Goose i det daglige den kærligste familie hund ?? se mere på Facebook, RH Gundogs.
Facts om Sussi:
Har fra dag 1 været en "snuden-i-jorden" hund. Hun har altid været meget ivrig for at lære og giver så meget igen jo mere tid man bruger på/med hende. Gør det rigtig godt på jagt og er en kærlig familiehund. Hun er en tæve med fart på og derfor ser vi matchet med Goose´s rolige sind som rigtig godt.
Inden hvalpene flytter hjemmefra, har de fået ormekur, er chippet, er vaccineret og er med stamtavle (DJR stambog). Der medfølger naturligvis sundhedsbog fra dyrlægen og foder til de første dage.
Hvalpene vokser op under godkendte forhold og vil være meget sammen med os og vores børn. Vi forventer at hvalpene kommer til hjem, som kender en springer spaniels fantastiske behov og egenskaber.
Såfremt du er interesseret i køb af en skøn springer hvalp og ønsker at reservere, betales der et depositum på 2000,- Reservation er først godkendt efter betaling. Vi forbeholder os retten til at beholde depositum ved fortrydelse.
Depositum modregnes den fulde pris, resterende beløb betales ved afhentning af hvalpen.
Du er velkommen til at kontakte os ved interesse eller evt. spørgsmål ringe på. telefon De sidste 2 billeder er mor og far.

Oplysninger:
Racer: Engelsk springer spaniel
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30/5

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;