Oprettet 20. marts 2022

Blandet hund

Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
20. marts 2022
Placering
Placering
7742 Vesløs
Mor
Mor
Formel 1
Far
Far
Kleiner Münsterländer
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Din nye løbepartner? - Super aktiv hund søger nye løberuter!

Hugo søger nyt hjem der kan aktivere ham i den grad, som han fortjener – og det er hver dag, uden undtagelse. Han kan fint være alene hjemme en arbejdsdag, men så skal der også ske noget! Han har ikke tålmodighed til at vente, han skal bare afsted, så snart man kommer hjem! Så han kræver en aktiv livsstil, med meget træning (vi går til lydighed, men er sikker på, at han vil være vildt god til agility) og så masser af lufteture – både fri og i snor.

Han kan ikke bo i en lejlighed, men han skal have stor have (indhegnet) og gerne med natur i nærheden, hvor han kan være fri.

Han er vant til katte og større børn – han egner sig bestemt ikke til mindre børn eller ældre personer, da han tonser rundt og nemt kommer til at vælte nogen på sin vej!

Han har jagthundegener, men er aldrig blevet trænet hertil – men han søger altid spor og er meget opmærksom, når vi går tur, så han kunne sikkert sagtens lære det.
Han er sådan et godt dyr, kærlig, glad, god og også klog – har aldrig udvist nogen former for negativ adfærd, ej heller selvom han møder en sur hund i hundeskoven, så går han bare videre. Han har selv en god fornemmelse for, hvem der vil lege og løbe/tumle afsted, og hvem der ikke har lyst.

Jeg håber at kunne finde en familie, der har tiden og overskuddet til at kunne rumme ham og aktivere ham – for han fortjener kun det bedste, og da både min personlige- og min arbejdssituation har ændret sig, så har jeg desværre ikke tiden som han kræver.

Jeg vil meget gerne fortsat være tilknyttet ham, ved således at kunne tilbyde at passe ham i forbindelse med eksempelvis ferie og lignende - Og prøveperiode vil også være en mulighed, eftersom jeg ikke ønsker, at han skal blive ”kasseret” og dermed finde nyt hjem igen – så vil jeg hellere have ham tilbage, for det fortjener han ikke (jeg er han 3.hjem, og jeg har haft ham de sidste to år). Hugo er lige blevet 3 år og er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;