Oprettet 10. februar 2022

Springerdoodles hvalpe

Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort eller brun/kobberfarvet med hvide aftegninger
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. april 2022
Placering
Placering
8680 Ry
Mor
Mor
Springer Spaniel
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Freja er en skøn FT springerspaniel, som elsker at være aktiv i naturen. Buddie er en lækker aprikosfarvet mellempuddel, som er den dejligste hygge og familiehund. Sammen har de fået 12 hvalpe - Springerdoodle eller Sproodle.
Springerdoodle er en mellemstor allergivenlig familiehund, som egner sig til familien som både kan lide en hyggelig og rolig hund inde, og en sjov og aktiv hund ude.
Begge forældre er sunde og raske og uden anmærkninger på både hofter, albuer og øjenlysning. Desuden begge hunde med et stabilt og mildt sind.
Freja har haft et kuld hvalpe før af ren FT Springer, og alle 10 hvalpe er blevet lærenemme og sociale samt med god fysik. Buddie er far til flere kuld doodles, som er dejlige familiehunde.
Der er 10 tæver og 2 hanhunde. 4 er brune/kobberfarvet med hvide aftegninger, 1 sort med brune aftegninger og resten sorte med hvide aftegninger på bryst og poter. Alle er sunde og stærke hvalpe.
Hvalpene er født 7/2 og er klar til at flytte ud til deres blivende hjem når de er 8 uger. Til den tid vil de være chippet, vaccineret, ormebehandlet, socialiseret med børn og andre hunde, skovvante samt fortrænet på indkald.
Egnet hjem prioriteres før plads på ventelisten.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Blandet hund 7000 kr.

Blandet hund

Verdens sødeste og dejligste Kenai søger et nyt hjem. Vores evner til at træne ham rækker desværre ikke. Han er en skøn dejlig hund som er meget rolig og nusse glad. Han er glad for sine mennesk...

Alder 12 mdr.
9800 Hjørring

Blandet hund 3.000. kr.

blanding, hvalpe, 6 mdr.

hej mit navn er luna jeg skal flytte da min mor ikke må have mig der hvor hun bor . <b>Oplysninger:</b> Racer: Blanding Alder: 6 mdr. Type: Hvalpe

Alder 6 mdr.
4874 Gedser

Blandet hund 5500 kr.

Sød og kærlig blandingshvalp 9 uger

Nuggi er en kvik, kærlig og tillidsfuld lille hvalp, der er vokset op i stuen sammen med sine 5 søskende. Hun er vant til et socialt liv med masser af nussen af både børn og voksne. Vi har i den grad ...

Alder 9 uger
2730 Herlev