Oprettet 10. februar 2022

Springerdoodles hvalpe

Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort eller brun/kobberfarvet med hvide aftegninger
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. april 2022
Placering
Placering
8680 Ry
Mor
Mor
Springer Spaniel
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Freja er en skøn FT springerspaniel, som elsker at være aktiv i naturen. Buddie er en lækker aprikosfarvet mellempuddel, som er den dejligste hygge og familiehund. Sammen har de fået 12 hvalpe - Springerdoodle eller Sproodle.
Springerdoodle er en mellemstor allergivenlig familiehund, som egner sig til familien som både kan lide en hyggelig og rolig hund inde, og en sjov og aktiv hund ude.
Begge forældre er sunde og raske og uden anmærkninger på både hofter, albuer og øjenlysning. Desuden begge hunde med et stabilt og mildt sind.
Freja har haft et kuld hvalpe før af ren FT Springer, og alle 10 hvalpe er blevet lærenemme og sociale samt med god fysik. Buddie er far til flere kuld doodles, som er dejlige familiehunde.
Der er 10 tæver og 2 hanhunde. 4 er brune/kobberfarvet med hvide aftegninger, 1 sort med brune aftegninger og resten sorte med hvide aftegninger på bryst og poter. Alle er sunde og stærke hvalpe.
Hvalpene er født 7/2 og er klar til at flytte ud til deres blivende hjem når de er 8 uger. Til den tid vil de være chippet, vaccineret, ormebehandlet, socialiseret med børn og andre hunde, skovvante samt fortrænet på indkald.
Egnet hjem prioriteres før plads på ventelisten.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Blandet hund 4.600. kr.

Blandingsrace, hvalpe, 5 mdr.

Hils på smukke lille Evi. Evi er 5 måneder gammel og søger sin forevige familie . Hun vejer ca 2 kg og er ca 20 cm høj. Hun er kærlig og rolig og tillidsfuld. Hun elsker at ligge tæt, at være med og k...

Alder 5 mdr.
2900 Hellerup

Blandet hund 14000 kr.

Blandet hund

Jeg sælger min skønne hun, Simba, da jeg desværre ikke har tid til ham grundet mit studie. Han er for en måned siden blevet kemisk kastreret, og den virker 1/2 år. Han er en utrolig social hund - ...

Alder 8 mdr.
1735 København V

Blandet hund 10000 kr.

Cava poo bl. Hvalpe

2 han hvalpe søger nyt hjem De kommer fra stueopdræt og er vant til børn og andre hunde Allergivenlige og de fælder ikke.

Alder 4 uger
6710 Esbjerg n