Oprettet 28. januar 2022

Malteser, mops, chihauhau, hvalpe, 10 uger , salgklar 1.2.2021





Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Blandings hvalp søger nyt hjem. Det er med grædende hjerter og sorg at vi opretter denne opslag.
Yumi leder efter et nyt hjem da vi dsv. må indrømme at vi ikke kan give hende det hjem hun fortjener. Yumi er en blanding af malteser, mops og chihauhua. Hun er en rolig, glad og nysgerrig lille hvalp på 10 uger. Hun elsker at blive kælet på maven og at ligge tæt ved en.
Hun er ekstremt dejlig, så dygtig og det bedste man kunne ønske sig. Hun er lydig, kommer når man kalder på hende og kan sitte ( størstedelen af tiden) på kommando. Hendes pels er lang og skal børstes hver dag. Hendes fremtidig hjem skal være nogen der har tid, energi og kærlighed til hende. Vi ønsker hun kommer til et hjem hvor der er plads til at hun kan løbe rundt.
Hun kan med andre hunde og børn, men børnene i hjemmet skal være ældre end 3 år. Der medfølges sundhedsbog og alle hendes ting. Hun mangler en vaccination som hun skal have når hun er 12 uger. I er velkommen til at kontakte os for yderligere information her eller på sms til . telefon Vi forbeholder os retten til at takke nej, hvis vi mener det ikke er den rette familie. Skriv venligst hvad i kan byde som den kommende familie. Pris:8000kr med alle hendes ting.

Oplysninger:
Racer: Malteser, mops, chihauhau
Alder: 10 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 1.2.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.