Oprettet 25. januar 2022

Formel 1

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Formel 1
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Lyse og sorte
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
19. marts 2022
Placering
Placering
3000 Helsingør
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

ALLE ER SOLGT
Wilma og Dexter har fået de smukkeste hvalpe, der er slagsklare 19/3 22. Begge forældre med stamtavle fra dansk kennel klub og gode gener langt tilbage. Ingen anmærkninger i hofte, albue og øjenundersøgelser – dokumenter på begge hunde kan forevises.
Wilma (mor) er en flot Labrador F1. Rolig og mild familiehund med et godt sind og lyst til at lære.
Dexter (far) ligeledes en flot Labrador F1. Skøn familiehund der blandt andet bliver brugt til at lave servicehunde grundet dens rolige temperament og gode sind.

Kuldet består af 6 velskabte hvalpe. 3 sorte tæver og to hvide tæver samt en hvid han. To tæver er allerede solgt samt den hvide han. Så der er 3 tæver tilbage både lyse og sorte.

Hvalpene bliver stueopdrættet og dermed vant til alminelig dagligdags lyde. De vil blive vant til børn og vi sætter en stor ære i at miljøtræne og stimulere hvalpene optimalt.

På samme måde som vi finder det naturligt af vore hvalpekøbere stiller krav til os, har vi også forventninger til vores købere. Det fortæller vi gerne mere om.

Hvalpene bliver vaccineret, chippet, får ormekur, sundhedstjekket samt stamtavle fra DKK.

Pris 9000kr for han og 10000kr for tæve.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Formel 1 9500 kr.

Gul eller sort formel 1 hvalp

Formel 1 labradorhvalpe - lille størrelse, famlievenlige, jagtglade og lærenemme. Der er fire hvalpe (sort tæve, sort han, gul tæve, gul han). De er salgsklare 15. januar. Det er Nalas andet kuld m...

Alder 2 uger
8520 Lystrup

Formel 1 7500 kr.

Formel 1

Kære dig som har fundet frem til Marley. Jeg må på grund af personlige omstændigheder, desværre sælge min dejligste lille Marley, som er en helt igennem fantastisk lille fis, og meget meget kær. Mar...

Alder 9 uger
3000 Helsingør

Formel 1 8000 kr.

Super skøn F1 labrador hvalp

Super skøn og positiv sort Ft1 labrador mangler sit nye hjem. Vokset op i stuen på en gård med børn og andre dyr. Velsocialiseret samt velpasset med korrekt foder samt ormekur, vaccination mm. Begge...

Alder 8 uger
9981 Jerup