Oprettet 24. januar 2022

Fransk bulldog, hanhund, hvalp, 2 år , m. stamtavle





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4600 Køge



Annoncebeskrivelse

Vi er et lille opdræt med 4 piger, vi går enormt meget op i sundhed. Derfor laver vi DNA test og fuldt røntgen program på alle vores piger inden de får hvalpe. Vores piger er en stor del af vores liv og familie, og de lever sammen med os i hverdagen.
Opdræt QualityByStjernkvist CVR. telefon er et momsregisteret opdræt. Vi følger købeloven, så du får en trykhed ved at vi yder 2 års reklamationsret. Det er vigtigt at vores hvalpe får de bedste forudsætninger for et godt liv, derfor udvælger vi de bedste familier. De kan jo ikke selv vælge :-)
De sælges med Dansk stamtavle fra DDH, og er blevet sundhedstjekket, vaccineret, fået ormekur, chippet, registeret i dansk hunderegister, du får købskontrakt, "Tillykke med din hvalp" guide, personligt hvalpetæppe, der dufter af mor og hvalpepakke, mad til den første tid, når de flytter hjemmefra. Hvis vores babyer har interesse kan de besøges når de er 4 og 6 uger. De er klar til at flytte hjemmefra d. 15/2 hvor de er 8 uger. Vi har valgt at gøre det således så mor får ro til de små, og de små har brug for ro til deres udvikling.
Når du køber en hvalp hos os, køber du samtidig den service at du altid kan rette henvendelse til os hvis der er noget du er i tvivl om.
Depositum er 5000 kr. ved reservation, og betales ikke tilbage ved fortrydelse.
Du meget velkommen til at følge os på instagram: QualityByStjernkvist. Mor vejer 11,8 kg og far vejer 13 kg
De har fået et fantastisk kuld på 9 skønheder. 4 drenge og 5 piger. Navne er kun stamtavlenavne, i kan selvfølgelig kalde jeres hvad i ønsker.

Oplysninger:
Race: Fransk bulldog, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 2 år
Køn: Hanhund, hvalp

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;