Oprettet 24. januar 2022

Labrador, hanhund, hvalp, 12 mdr. , m. stamtavle, salgsklar 24.01.22





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Gul labrador han, på 13 mdr sælges. Vi har Melvins mor, men har desværre ikke tid til også at beholde ham, og han fortjener, at der bliver brugt tid på ham.
Melvin er vant til andre hunde og vores 2 børn. Melvin er enormt forsigtig med nye bekendtskaber, men er den kærligste dreng, når han først bliver kendt med folk.
Så dém, der køber ham, skal være indstillet på, at skabe lidt ro omkring ham, når han flytter ind og bruge nogen tid på at lære ham og hans rytme at kende, for at I alle får en god start. Det er vigtigt for han er forsigtig og har behov for at være tryg med jer. Vi vælger at sælge ham kun til hvalpepris, fordi vi ved at vi selv skulle bruge lidt ekstra tid på at tage imod ham.
Han er en ung hund, hvalpet af sind, så han er også meget glad for at træne og lege i haven, en rigtig lille fjollet fyr. Melvin sælges med DJR stambog og er ud af engelske FT linjer. Han har sundhedsattest, fuld sundhedstjekket og har opdaterede vacciner. Han har lært at gå turer i snor, kan hente tennisbolde og aflevere til hånd, og det nyder han meget. Det er også en god måde at 'bonde' med ham på. Vi besvarer kun seriøse henvendelser ved at I ringer til os, da vi har brug for også at fornemme, hvem I er ;)
telefon eller . telefon Oplysninger:
Race: Labrador, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 12 mdr.
Køn: Hanhund, hvalp
Salgsklar pr.: 24.01.22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;