Oprettet 23. januar 2022

Bichon Havanais, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 05-03-2022





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
7700 Thisted



Annoncebeskrivelse

Seks bichon havanais banditter forklædt som nuttede uskyldige hvalpe søger nye ejere. Følg dem på instagram. com/thyhavanais. Annoncen her er oprettet på DBA. kig derfor på DBA for at se den korrekte status på hvalpene:. Sidst opdateret d. 23-01-2022 - kl. 20:57
Billed 1 - Fælles billede af hvalpene
Billed 2 - Hvalp 1 - Hun - Ledig
Billed 3 - Hvalp 2 - Hun - Ledig
Billed 4 - Hvalp 3 - Han - Ledig
Billed 5 - Hvalp 4 - Hun - Reserveret
Billed 6 - Hvalp 5 - Hun - Ledig
Billed 7 - Hvalp 6 - Han - Ledig
Billed 8 - forældrene, moderen er hvid (dog ikke ren hvid), faderen er chokoladebrun. Billederne af hvalpene er taget i dag (23/01), hvor de er 15 dage gamle (de er født d. 08-01-2022). Oprættet:
Vi er en børnefamilie med en dreng på 13 og en pige på 8, som opdrætter hvalpene i vores køkken, hvor de jævnligt udsættes for mange forskellige lyde (støvsuger osv.) og leges med af vores børn. Hvalpene sælges med stamtavle (DDKC), og en interaktiv dagbog i form af Instagram. Hvalpene kan følges på instagram. com/thyhavanais hvor der dagligt postes videoer af deres gøren og laden. Der kan ligeledes ses videoer af vores forrige kuld. Race beskrivelse:
Bichon Havanais er en kærlig og hengiven selskabshund. Hunden har et mildt temperament og passer især perfekt til familien med børn. Hunden er ligeledes allergivenlig, vi har eksempelvis selv hundeallergi i familien, men børnene reagerer ikke på racen. Hunden har ikke det store aktivitetsbehov som meget lange gåture. Racen bevæger sig sjældent lagt væk fra sine ejere og jagtinstinkterne er minimalt og når sjældent meget længere end til madskålen. Hunden er en meget social hund, og trives ikke godt med, at være meget alene. Vores egen hund har vi sjældent ladet være alene i mere end 6 timer men den klare også fint 8-9 timer en sjælden gang imellem. Til gengæld er hunden ofte nem at have med andre steder, da den ikke fælder. Vægtmæssigt lander hvalpene på ca. 8 kilo (moderen er 9kg og faderen 7kg.

Oplysninger:
Race: Bichon Havanais, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 8 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 05-03-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;