Oprettet 19. januar 2022

Schæfer, hund, 3 år

Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4700 NæstvedAnnoncebeskrivelse

Bella søger et nyt hjem, hvor hun kan få den tid hun fortjener. Vi har måtte indse at vi ikke længere har tid og overskud til at give Bella hvad hun har brug for, eftersom vores jobsituation har ændret sig. Og hun også er mange timer alene hjemme. Bella er 3 år, schæfer uden stamtavle, og vejer lige over 30 kg. Hun har meget energi og er super sjov, hun elsker lange gåture.
Når hun er hjemme er hun rolig og en rigtig sofaflyder, og er kontaktsøgende. Hun deler også gerne seng hvis hun må. Bella har trænet lydighed og sporarbejde i schæfer klub, det meste af sit liv, og hun elsker det. Vi ønsker Bella skal have et hjem hvor hun bliver tilstrækkeligt aktiveret, har god plads, feks have og skal være sammen med familien.
Bella kan ikke med katte.
Men Bella er rolig omkring børn. Prisen er ikke vigtig. Det vigtige for os er at finde den rette ejer og derfor forbeholder vi os retten til at vælge den rigtige køber. Skriv gerne ved interesse.


Racer: Schæfer
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Schæferhund 100. kr.

Scæfer, hvalpe, 11 uger

. <b>Oplysninger:</b> Racer: Scæfer Alder: 11 uger Type: Hvalpe

Alder 11 uger
5200 Odense V

Schæferhund 15.000. kr.

Schæfer, hund, 4 mdr.

Yankee sælges kun til familie med forstand på schæfer og som vil træne aktivt med ham. Hanhund fra 24.01.22. Yankee på 5 måneder, søger nyt hjem. Yankee er god til lydighed og følger rigtig pænt med r...

Alder 4 mdr.
7100 Vejle

Schæferhund 12.000. kr.

Schæfer, hvalpe, 8 uger , salgklar 10/06/22

Kennel Koga. Koga Alda: B/0, DNA, IGP2 Ozzy Duffmar: A/0, DNA, IGP3. Koga Alda har født 4/4 efter Ozzy Duffmar. Et kuld jeg forventer mig meget af både driftmæssigt, grebsmæssigt og sundhed! Ozzy er e...

Alder 8 uger
9440 Aabybro