Oprettet 19. januar 2022

Golden Retriever, hvalpe, 1 uge





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
6682 Hovborg



Annoncebeskrivelse

Vores skønne Smilla er netop blevet mor d. 18. januar! Hele 9 stk. blev det til. 4 hanner og 5 tæver. Hun klarede det bare super flot, og de er alle så fine og velskabte! Hvalpene er klar til nye familier 8 uger efter fødslen, altså ca. d. 15. marts. Den stolte og smukke far bærer navnet Valde, og har et sind der minder meget om Smillas: Godmodig, intelligent, tålmodig, rolig og elsker børn.
Der er tale om ægte Golden Retriever hvalpe, uden stamtavle. Begge sæt bedsteforældre har stamtavle.
Hvalpene vil møde store og små børn og blive nusset, forkælet og overdænget med kærlighed, så de bliver selvsikre og trygge væsener, med masser af tillid og gåpåmod. De kommer til at leve deres første 8 uger i vores køkken/bryggers, ligesom vi har en dejlig stor indhegnet grund, med god plads at boltre sig på.
Vi kommer til jævnligt at sende billeder og video samt opdateringer afsted til Jer, der har reserveret en hvalp. Så kan I følge med i hvad der sker, imellem jeres besøg. Inden for de første 8 uger får hvalpene vaccination og sundhedstjek, ligesom de bliver registreret og chipmærket. De får også 2 gange ormekur, og der medfølger en pose Premium hvalpefoder, som hvalpene kender. Pris pr. guldklump: 12.000
Ved reservation betales depositum på 3.000 kr. Det er vigtigt for os, at hvalpene får gode og trygge hjem. At du/I har tid til Jeres kommende hvalp og kan give dem et godt hundeliv. Vi håber derfor på forståelse for, at vi også har brug for at være trygge ved dig/jer inden vi laver endelig aftale om køb af en hvalp. Skriv gerne en besked herunder hvis du/I er interesserede, og fortæl lidt om jer selv, så vender vi tilbage inden længe :-). De bedste hvalpehilsner fra. Cecilie, Josefine, Lena og Thomas.

Oplysninger:
Racer: Golden Retriever
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;