Oprettet 18. januar 2022

Bull terrier, hanhund, 2 år , m. stamtavle





Race
Race
Bull Terrier
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
3310 ølsted



Annoncebeskrivelse

Balder søger ny familie ??. Han søger en familie uden små børn og som har erfaring med sådan et bullerhovedet som ham.
Det er et krav du har haft hund før og at du har hus og have. Ingen unge mennesker der endnu ikke har haft børn. Gerne et modent par med store hundevandte. børn eller udeboende børn.
Balder er 2 år gammel
han er med papirer men Han var kryptokid så vi valgte i samme råd med dyrlæge og fjerne kuglerne
Han er med dkk tavle ??. Han er en puttetrold uden lige og ligger bedst i en solstråle mens han nusses på maven ??. Han har nogle udfordringer som skal trænes fx som at han stresser op når der kommer gæster eller ser nogle mennesker eller dyr på tur. De hunde vi har præsenteret ham for har han leget fint med og har aldrig vist aggressiv adfærd ved andre hunde heller ikke når løse hunde på turen kommer over og siger hej, men han hopper og danser . Han er ikke i møbler her hjemme, eller jo spise stolene ?? og han kan være alene hjemme uden problemer ??
Han er en lille buller på kun 21 kilo ??

Når vi har besluttet at du måske kunne være Balders nye familie kommer du først og besøger Balder, derefter kommer Balder på besøg hos dig et par timer så i kan se ham i ro og se hvordan han er . Herefter henter vi ham igen, har kan vi begge mærke efter om i er den rigtige familie. Vi vil selvfølgelig uddybe det hele til en mulig ny familie ??.

Oplysninger:
Race: Bull terrier, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 2 år
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;