Oprettet 16. januar 2022

Cocker spaniel , hvalpe, 3 uger , salgklar 22/2 22





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige Agnes fødte d 28/12 21 7 dejlige hvalpe. 5 tæver og 2 hanner. Her er lidt info om mor og far til hvalpene. Agnes er en FT cocker spanile, hvor der på hendes side er stamtavle på faren, men ikke hendes mor. Der er ingen oplyste sygdomme fra deres side, og Agnes har ikke fejlet noget, og har fulgt alle dyrelæge tjek.
Freddie som er far til hvalpene, han er også en FT cocker spaniel med stamtavle og der er ej heller nogen kendte sygdomme på ham. Han bliver brugt til jagt, det gør vores ikke.
Agnes er en meget kærlig familiehund, som er kærlig og trofast, lydig og dygtig til at lære. Hun kan godt være alene hjemme, og elsker at køre bil, og vi tænker at vi træner dette med hvalpene senere hen.
Vores hvalpe vokser op i en børnefamilie, med opdræt i stuen, de vil være vant til at være i favn, og vant til diverse lyde som er i en stor familie. De bliver kælet og nusset flere gange dagligt og bliver fyldt op med kærlighed.
De får ormekur når de er 3 uger, og kommer til det store dyrelægetjek når de er 7 uger hvor de får vaccine, chip og bliver registreret i dansk hundeforening. Den brune beholder vi selv og den med hvidt halsbånd har fået familie. Pris 10000kr
Er der mere du gerne vil vide så skriv endelig??
Mvh
Carina.

Oplysninger:
Racer: Cocker spaniel
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 22/2 22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;