Oprettet 15. januar 2022

Chihuahua, flere hvalpe, 5 uger , m. stamtavle





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4720 Præstø



Annoncebeskrivelse

Ved seriøs interesse kan du ringe eller skrive lidt om dig selv og din familie, boligform, andre dyr og gerne beskrive hvilke forventninger/forhåbninger, du har til mig som opdrætter og til hvalpen. De er klar til besøg. De er så småt begyndt at udvikle deres personligheder. De leger nu lidt i køkkenet med nogle af de voksne. Den Blue/tan. han hvalp koster 12.000,- grundet overbid. De andre hanner koster 15.000,-. og tæven 16.000,- . Forældre vejer hhv 2,7 og 2,2. Hvalpe hos os er:. Vi har været igang med renlighedstræning fra 3 ugers alderen indendørs på måtte, og ellers træner vi udendørs, når vejret er til det. . De er vænnet til negle klip fra 1. uge. og klippes hver uge for træningens skyld. Der er foretaget sundhedstest hos dyrlægen af:
øjne, ører, næse, lymfeknuder, mund/tænder, hud/hårlag, led, bevægelser, hjerte/lunger, navle/lyske, poter og kløer samt analområdet og evt. testikler. De er vaccineret 1 gang. De har fået ormekur 3 gange. Vi bruger flere typer for at ramme så bredt som muligt, og en extra pille følger med hvalpen, når den flytter. Der medfølger foder til den første tid. Herudover vil du have mulighed for at registrere dig som hvalpe-ejer ved vores foderleverandør, og som tak få extra foder tilsendt. Der medfølger desuden tæpper, der dufter af flokken, legetøj og nogle naturlige godbidder og hvad jeg ellers lige finder på.

Der foruden, kan der tilkøbes:
børste, shampoo, sele, line, seng, luksustæppe transportbur/taske, tissemåtte mm. Der kan IKKE reserveres uden forudgående møde. . Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til familier, jeg ikke finder som det rette match.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 5 uger
Køn: Flere hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;