Oprettet 12. januar 2022

Boomer , hvalpe, 3 uger , salgklar 15-02-2022





Race
Race
Boomer
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
5580 Nørre Aaby



Annoncebeskrivelse

Skønneste små Boomer hvalpe. Vores dejlige Alba fødte d. 22-12-2021 de tre lækreste små babyer. Så hvis i ønsker jer en virkelig skøn og rolig familie hund er dette et rigtig godt bud.
Hundene er allergivenlige og fælder ikke. Racen er kendt for at være yderst social og loyal overfor sin familie, det er en rolig og meget børnevenlig familiehund. Og Alba lever bestemt op til det hele. Vi prioritere socialisering meget højt og de opvokser derfor i vores køkkenalrum med alle hverdagen lyde fra støvsuger, musik, børn osv. Mor : Alba er Boomer på 3,2 kg (Shi Tzu/Mini Malteser)
Far : Ren Shi Tzu på 6 kg. 2 piger - sorte/hvide
1 dreng - brun/hvid. De vil naturligvis inden afrejse være vaccineret, ormekur, sundhedsattest fra dyrlæge, samt chipmærket.
Der vil medfølge en hvalpepakke med bamser, mad og andre lækre ting når i skal have dem med hjem. Hvis i har lyst vil jeg oprette en lukket gruppe på FB hvor jeg vil ligge en masse billeder og videoer op af de små indtil i kan hente dem hjem. De vil være klar nyt hjem d.15-02-2022. Så kom og hils på jeres mulige nye familie medlem :-) . Hanhund - 14.000 kr.
Tæver : 16.000 kr. Vi forbeholder os ret til at vælge mellem købere. Depositum på 3.000 kr. betales så snart vi har en aftale. Ring eller skriv for spørgsmål og aftale om besøg - . telefon Oplysninger:
Racer: Boomer
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 15-02-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;