Oprettet 29. december 2021

Cavalier King Charles Spaniel / Havashire designerhvalpe





Race
Race
Cavalier King Charles Spaniel
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
En Black and Tan, en tricolore der er mest sort, en tricolore der er mest brun, og en lys bryn.
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. februar 2022
Placering
Placering
8230 Åbyhøj
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores professionelle cirkushund og højt elskede familiehund Happy har fået 4 smukke og velskabte hvalpe, med den dejlige Ruby Cavalier King Charles Spaniel "Charlie". De er født den 28. December.

Det er stueopdræt, og hvalpene følger “the biosensor program”, en stimuleringsteknik der forbedrer hvalpenes hjerterytme, immunforsvar og stresstolerence. De vil blive socialiseret med børn, babyer, andre hunde etc., efter Pat Hastings “The Rule of Sevens”. De vil være så renlige som det er muligt for os at træne dem til inden flytning. Hvalpene kommer selvfølgelig chippet, vaccineret, med ormekur, sundhedsattest og hvalpepakke.

Jeg kender mange der har købt en Cavalier med stamtavle og alle helbredscheck, hvor hunden har vist sig at have flere racetypiske sygdomme, og har levet korte, dårlige liv. Der er så meget indavl i den race, at eneste vej (ifølge min ven der er biologiforsker) er at blande med andre racer. Her er Havaneseren oplagt, hvis man gerne vil bibeholde putte-glæden, børnevenligheden og have en hund der fælder så lidt som muligt. Samtidig får du den mest nuttede lille bunke pels. Dog med mindre grooming nødvendig end med en ren Havaneser, da pelsen er kortere.

Her kommer lidt om først mor, så far:

Happy er Havashire, den populære blanding af Havaneser og Yorkie. Hun er en klassisk “Velcro-hund” som det er typisk for havanesere. Hun elsker at putte, og følger efter alle der går på toilettet, i håb om at blive nusset mens man sidder på kummen :D. Samtidig er hun legesyg og har humor, har meget personlighed og smelter hjerter overalt omkring sig.

Hun optræder jævnligt med tricks i cirkus-shows. Hun har sit navn fra den ekstreme begejstring hun udviser, hver gang nogen kommer ind ad døren.

Happy fælder ikke, og er allergivenlig. Hendes pels skal klippes 2-4 gange om året, med mindre man vil bruge et par timer om ugen på grooming.

Happy er sund og rask, og der har aldrig været nogen problemer med hende. Alligevel fik vi tjekket for patella luxation og røntgenfotograferede hofter, knæ og albuer hos dyrlægen, med perfekt resultat. De anbefalede ikke at tjekke for andet.

Happys mor er hvid havaneser og faren er Yorkie. Happy vejer 9,3 kg.

Charlie er lidt mindre end Happy.

Temperament: han er lidt forsigtig. Meget mild. Super god med små børn og andre hunde. Han gør meget lidt og elsker at putte, som det er typisk for cavaliers.

Vi forbeholder os retten til at vælge blandt de interesserede ejere efter hvem vi tror kan give hvalpene de bedste liv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;