Oprettet 26. december 2021

Anden Race

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7000 kr.
Race
Race
Anden Race
Farve
Farve
Støvet grå med beige
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. december 2021
Placering
Placering
5871 Frørup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Kære Kira søger sit forevige hjem

Kira er 17 uger gammel og er en Portugisisk hyrdehund - en Barbado Da Terceira. Hun kommer til at veje omkring 20-25 kg og bliver ca 48-54 cm høj.

Kira er af stueopdræt i dk og med stamtavle fra en portugisisk klub. Racen er ikke særlig udbredt i dk, men du kan læse mere om racen bl.a. her eller selv søge omkring.Kira ønsker sig et aktivt hjem, hos nogen/en som gerne ønsker sig en god trænings makker og en rigtig god familiehund. Der må gerne være anden hund, men dette er ikke et krav.

Kira knytter sig hurtigt til sine mennesker, hun er en blid og venlig hvalp. Hun er selvfølgelig en hundehvalp og er ‘fræk’ til tider. Hun er lærenem og kan ‘sit’, hun er ved at lære ‘vent’. Hun er ikke 100% renlig endnu.

Hun er vant til at kører bil, gå i snor, været miljøtrænet en del, hun er vant til at bo med flere hunde, været alene hjemme flere gange osv. Kira kender til katte og er ok med dem.

Kira er fuldt hvalpevaccineret (8, 12 og 16 uger) og har fået alle obligatoriske ormekure. Der medfølger alle relevante dokumenter, hendes sele, snor, tøj, foder osv.

Kira bor ved Ørbæk på Fyn og sælges med kontrakt igennem foreningen

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Anden Race 5.000. kr.

Patterdale, hvalpe, 10 mdr. , salgklar 13/1-22

Jeg må desværre sande at tiden ikke er til at være der nok for min kære Mille. Hun søger derfor et nyt hjem. Hun er en ægte patterdale. Racer: Patterdale Alder: 10 mdr. Type: Hvalpe Salgsklar...

Alder 10 mdr.
8600 Silkeborg

Anden Race 2500 kr.

Anden Race

Skønne Kato søger sit nye hjem 🐾 Kato er en blandingshund på 13 mdr. han vejer ca. 40 kg og er kastreret, chippet, vaccineret mv. Kato er nem i al omgang og træning, man skal dog huske på at ...

Alder 12 mdr.
5871 Frørup

Anden Race 25.000. kr.

Anden race, tæve, 8 mdr. , m. stamtavle

American pocket bully ( micro bully) familiehund Tæve på ca 7 måneder. Altid glad og kærlig, elsker børn. Der medfølger 5 generations ABKC stamtavle og sundhedsbog/pass Hun er lille en pocket bully ...

Alder 8 mdr.
9690 Fjerritslev