Oprettet 26. december 2021

Anden Race

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7000 kr.
Race
Race
Anden Race
Farve
Farve
Støvet grå med beige
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. december 2021
Placering
Placering
5871 Frørup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Kære Kira søger sit forevige hjem

Kira er 17 uger gammel og er en Portugisisk hyrdehund - en Barbado Da Terceira. Hun kommer til at veje omkring 20-25 kg og bliver ca 48-54 cm høj.

Kira er af stueopdræt i dk og med stamtavle fra en portugisisk klub. Racen er ikke særlig udbredt i dk, men du kan læse mere om racen bl.a. her eller selv søge omkring.Kira ønsker sig et aktivt hjem, hos nogen/en som gerne ønsker sig en god trænings makker og en rigtig god familiehund. Der må gerne være anden hund, men dette er ikke et krav.

Kira knytter sig hurtigt til sine mennesker, hun er en blid og venlig hvalp. Hun er selvfølgelig en hundehvalp og er ‘fræk’ til tider. Hun er lærenem og kan ‘sit’, hun er ved at lære ‘vent’. Hun er ikke 100% renlig endnu.

Hun er vant til at kører bil, gå i snor, været miljøtrænet en del, hun er vant til at bo med flere hunde, været alene hjemme flere gange osv. Kira kender til katte og er ok med dem.

Kira er fuldt hvalpevaccineret (8, 12 og 16 uger) og har fået alle obligatoriske ormekure. Der medfølger alle relevante dokumenter, hendes sele, snor, tøj, foder osv.

Kira bor ved Ørbæk på Fyn og sælges med kontrakt igennem foreningen

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Anden Race 7500 kr.

Anden Race

3 skønne hvalpe bladning af Schæfer, Rottweiler, og Labrador, salgsklar den 12/12 har disse skønne basser som søger nyt hjem da vi snart er store nok til at flytte fra vores mor, vi får sund...

Alder 4 uger
4200 Slagelse

Anden Race 10.000. kr.

Presa Canario, hund, 12 mdr.

Grundet personlige omstændigheder søger jeg et nyt hjem til Alma. Alder: 1.5 år helt præcis er hun født 18 juni 2021. Vægt: 41kg Stamtavle: Ja (hun er en Avd. Hund). Steriliseret: Nej. Kan med and...

Alder 12 mdr.
2300 København S

Anden Race 6000 kr.

Anden Race

B & B BASSERNE..🖤 7 sorte guldklumper. 2 drenge 5 piger. Mor : Dansk Blan'ding Far : Retriver Velkommen på hvalpekik fra 7 Oktober. Vælger du en hvalp lægges 2000 i dep. Resten 4000 betales ved...

Alder 4 uger
7323 Give