Oprettet 26. december 2021

Anden Race

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7000 kr.
Race
Race
Anden Race
Farve
Farve
Støvet grå med beige
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. december 2021
Placering
Placering
5871 Frørup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Kære Kira søger sit forevige hjem

Kira er 17 uger gammel og er en Portugisisk hyrdehund - en Barbado Da Terceira. Hun kommer til at veje omkring 20-25 kg og bliver ca 48-54 cm høj.

Kira er af stueopdræt i dk og med stamtavle fra en portugisisk klub. Racen er ikke særlig udbredt i dk, men du kan læse mere om racen bl.a. her eller selv søge omkring.Kira ønsker sig et aktivt hjem, hos nogen/en som gerne ønsker sig en god trænings makker og en rigtig god familiehund. Der må gerne være anden hund, men dette er ikke et krav.

Kira knytter sig hurtigt til sine mennesker, hun er en blid og venlig hvalp. Hun er selvfølgelig en hundehvalp og er ‘fræk’ til tider. Hun er lærenem og kan ‘sit’, hun er ved at lære ‘vent’. Hun er ikke 100% renlig endnu.

Hun er vant til at kører bil, gå i snor, været miljøtrænet en del, hun er vant til at bo med flere hunde, været alene hjemme flere gange osv. Kira kender til katte og er ok med dem.

Kira er fuldt hvalpevaccineret (8, 12 og 16 uger) og har fået alle obligatoriske ormekure. Der medfølger alle relevante dokumenter, hendes sele, snor, tøj, foder osv.

Kira bor ved Ørbæk på Fyn og sælges med kontrakt igennem foreningen

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Anden Race 13000 kr.

Anden Race

Vi må desværre ikke selv beholde vores dejlige hvalpefyr, så jeg skal finde hans nye kærlige hundehjem. Han er født 5/6-22 og er klar til at flytte hjemmefra d. 31/7-22. Han er Springerdoodle f1b (7...

Alder 4 uger
4440 Mørkøv

Anden Race 12000 kr.

Lækker krøltop uden hale ❤️

Første fødte pige som er den sidste som mangler et hjem ❤️ Mor er shihpoo (shih tzu og puddel) Far ren mini puddel Fantastisk nysgerrig og legesyg pige. Du skal være opmærksom på pelspleje, da h...

Alder 7 uger
7950 Erslev

Anden Race 11500 kr.

Anden Race

De to skønne hunde har fået 11 hvalpe Faren er blanding mellem presa carnario / Bull Mastiff og triger stribet moren Staffordshire Bull Terrier/doktor Bordeaux / bokser og formel 1. Og den sorte ...

Alder 1 uge
7160 Åle