Oprettet 26. december 2021

Dansk spids / japansk spids, hvalpe, 8 uger





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4300 Holbæk



Annoncebeskrivelse

Praktisk info:
- racen er hovedsageligt et mix mellem japansk spids (mor) og dansk spids (far) (DKK har gode, korte beskrivelser af racerne);
- Hvalpene er flytteklare fra 7. Januar, hvor de fylder 8 uger, men vi er fleksible ift. afhentning, så man kan godt hente senere.
- hvalpene får første vaccine, ormekur, stue-/have-, meget hyggelig menneskelig kontakt, første års nytårstræning, klipninger af klør etc - opdræt. De er en del af hverdagen her i huset og kommer også udenfor flere gange dagligt. Der bliver hygget og nusset om dem og de møder også andre hunde.
- jeg laver et lille dokument med generel info og gode links som vi har haft god brug af i vores tid med Agnes (hvalpenes mor).
- det er hanhunde - der er 3 tilbage (Egon og Yvonne er afsat. Ja, de hedder indtil videre Olsen-banden navne). Deres forældre er begge meget søde og sunde hunde.
Agnes, der hovedsageligt er japansk spids har lyst vores liv og familie op med sit enestående (ja, for vi har ikke mødt sådan en hund før. Hun har stjålet vores hjerter) og følelsesmæssigt opmærksomme sind. Vi forbeholder os retten til at afvise folk, fordi det er vigtigt for os at hvalpene får nogle gode hjem. Derfor kommer jeg også til at stille spørgsmål til, hvordan I har tænkt jeg at have hund.
Skriv til mig for spørgsmål eller andet :). Vi har også en Facebook-gruppe med billeder, videoer og mere info.

Racer: Dansk spids / japansk spids
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;