Oprettet 19. december 2021

Kleiner Münsterländer





Race
Race
Kleiner Münsterländer
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Brun/hvid og skimmel
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. februar 2022
Placering
Placering
4760 Vordingborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Alle reserveret
Skønne Kleiner Münsterländer hvalpe sælges.
Vores Kleiner münsterländer tæve i farven brun/hvid fødte 6 hvalpe (4 tæver og 2 hanner) d. 10 december 2021. Hun har fuld stamtavle, dog ingen prøver. Moren fungerer hos os som en skøn familiehund og derudover deltager hun i flere jagter årligt, med fint talent. Hun er sund og rask, samt tjekket af dyrlæge uden anmærkninger og er HD-fri.

Hvalpenes far er ligeledes en Kleiner Münsterlænder i farven brunskimmel. Han bruges hovedsageligt som familiehund, hvor der til dagligt kommer besøgende, som han pænt hilser på. Han nyder derudover at bruge sin næse og nyder enhver træning. Hele hans familie er HD-frie og i kategori A. Han er en sund og rask hund med godt sind.

De første 2 billeder er af hvalpene og dernæst 8 billeder er af tæven og de sidste 3 billeder af hanhunden.

Hvalpene har født d. 10 december 6 hvalpe, som forventes klar til afhentning i første weekend af februar 2022, hvor de er passet med alt der hører til, herunder ormekur og dyrlægetjek. Grundet forældrene ikke har deltaget i jagtprøver får hvalpene ikke stamtavle, men er dog 100% rene Kleiner münsterländer. Har dette fanget din interesse, så tøv ikke med at ringe eller skrive for eventuelle spørgsmål eller interesse.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;