Oprettet 25. november 2021

Pomeranian, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar 17/1-22





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
6240 Løgumkloster



Annoncebeskrivelse

Pomeranian med stamtavle i DKK. Vil du følge din hvalp fra start???. D 22/11-21 blev vi beriget med et dejligt kuld pomeranian… Der er 2 drenge ledige, en mørk zobel, som sandsynligvis kommer til at ligne far, og en lys som sandsynligvis kommer til, at ligne mor. Både mor og far er familie hunde med stort F og begge elsker børn utrolig højt. Dette er mor og fars 4 kuld, og hvalpe fra tidligere kuld er blevet nogle dejlige hunde.
Herhjemme vægter vi vores hygge opdræt meget højt, og derfor vil hvalpene være vant til, at blive børstet, få klippet negle, komme i bad, og have prøvet at køre bil. Vi har en søn herhjemme på 10, som er en del af hvalpenes ve og vel, og han er ikke bleg for, at hjælpe med, at veje dem eller give dem en masse knus og kys. De vil være socialiseret, og være vant til andre hunde, og de vil have prøvet, at have sele på. Reserverer man en hvalp, sørger jeg så vidt muligt for, at sende billeder eller video flere gange om ugen, og man er også altid velkommen, og vi giver en sodavand mens man besøger sin hvalp. Jeg har en gruppe på Facebook, hvor alle der har købt en hund fra os er medlem, og man kan derigennem både dele viden og erfaring, eller blot dele dejlige billeder, af ens hund. Jeg vil gøre alt for, at man her hos os føler sig godt forberedt til sin nye hvalp, og at man føler sig velkommen når, man kommer på besøg. Når hvalpen flytter vil den have fået:
3 x ormekur
Vaccine og chip
Registrering i dansk hunderegister
Stamtavle i DKK
Lille hvalpe startpakke
Købskontrakt fra DKK. Jeg vil give vejledning i pels pleje, og jeg vil altid stå til rådighed hvis der er spørgsmål til hvalpen, om den så er 10 år er ligegyldigt. Vi vægter gode hjem rigtig højt, og jeg forbeholder mig derfor retten til, at vælge vores hvalpes nye familier. Tøv ikke med, at kontakte mig… . Man betaler et reservationsgebyr på 4.500,-, son naturligvis bliver fratrukket hvalpens pris, men tilbagebetales ikke ved fortrydelse.


Race: Pomeranian, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 1 uge
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 17/1-22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;