Oprettet 2. november 2021

Siberian Husky

Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Lys/sort/hvid
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. januar 2022
Placering
Placering
3300 frederiksværk
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Blandings hvalpe imellem Alpha, Siberian husky og Athena golden retriever.
Salgsklar D 05-01-2022. Hvalpene vil være sundheds tjekket hos dyrlæge og have fået ormekur, chip og vaccination inden afrejse. Billeder er af de hvalpe der er tilbage - 3 hanner og 2 tæver.
Far Alpha, er af sind loyal, selvstændig, vogtende og kærlig. En super dejlig familie hund, med en stærk psyke og sundheden i orden - Er blevet tjekket hos dyrlæge inden parring.

Mor, Athena er af sind pleasende, kærlig, kontakt søgende og loyal - præcist som en Golden Retriever skal være. Hun er en super dejlig tæve, med en stærk psyke. Er self også sundheds tjekket hos Dyrlæge.
Hvalpene vil vokse op i vores stue, sammen med os og begge forældre. Både far og mor vil være at møde hos os.

Vi forventer af en kommende hvalpe køber at de er seriøse, ordenlige mennesker med styr på livet - og som har sat sig ind i hvad disse racer kræver.
Dette er IKKE lejligheds hunde, men hunde der kræver god tid og adgang til have. Vi forventer også af en kommende køber at de er interesseret i at følge hvalpens opvækst. Vi ser gerne, at de vil besøge hvalpen minimum en gang om ugen.
Kunne du være interesseret i en hvalp fra denne blanding? Så kontakt mig på 26-11-15-34 og fortæl lidt om jer selv.
Kærlig hilsen Andreas og Cecilie.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Siberian Husky 9500 kr.

De Lækreste Siberian husky hvalpe

Så sælges de lækreste Siberian husky hvalpe.. Vi fik d. 2 november 10 dejlige og allerede nu frække hvalpe. Alle er sunde og raske små bamser og de har alle de frækkeste blå øjne. Der er 7 tæver og ...

Alder
9310 Vodskov

Siberian Husky 7.500. kr.

Sibirien husky, hvalpe, 7 mdr.

Hej det er med grædende hjerte at jeg følger mig nødsaget til at sælge min elsket hund Da vi midlertidigt er flyttet hjem til mine forældre og jeg arbejder mange timer hver dag følger jeg ikke at jeg...

Alder 7 mdr.
5592 Ejby

Siberian Husky 10.000. kr.

Siberian Husky, hvalpe, 7 uger , salgklar 7/12

Vi har været så heldige at vores skønne tæve Panda har fået 5 dejlige Siberian Husky hvalpe d. 7/10-2020 4 Hanner 1 Tæve. 1 Han er SOLGT. Pris: 10.000kr. Mor og far er rene racer og med sundhedsbog, m...

Alder 7 uger
2750 Ballerup