Oprettet 24. oktober 2021

dansk svensk gårdhund, hvalpe, 1 uge , salgklar 13-12-2021





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
3400 Hillerød



Annoncebeskrivelse

Lækre hvalpe af racen dansk/svensk gårdhund med de flotteste aftegninger. ( De er klar til juleferien, og kan flytte 13. december. Vores skønne familiehund Flora fødte d. 18. oktober det skønneste kuld på 4 hvalpe. Både mor og far er renracet dansk/svensk gårdhund. (se billeder af de flotte forældre). Der er 1 tæve og 3 hanner i kuldet.
Billeder: Blåt hjerte =dreng, rødt hjerte= pige
Billede 5+6=far
Billede 7= mor. Vores hunde er en naturlig del af familien og hvalpene er dagligt i hænder, så de bliver tillidsfulde, kontaktsøgende og nysgerrige.
De er vant til børn i huset og vores 2 andre hunde, så de når at blive opdraget af ældre hunde. Mor er en helt fantastisk mor og. familiehund. Hun er meget social, rolig, kælen og er omsorgsfuld overfor sine hvalpe.
Der er ingen anmærkninger på mor eller far fra dyrlægen. Vi gør meget ud af at vænne dem til så mange dagligdagslyde som muligt, trafik, bilkørsel mm, så de bliver gjort klar til deres fremtidige familie
Far (se billeder) er en meget flot og godmodig dansk/svensk gårdhund. Hvalpene bliver naturligvis dyrlægechecket, chippet og vaccineret, får 3 x ormekur inden rejse. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder af god kvalitet.
Der lægges. et depositum på 3000 kr ved reservation som selvfølgelig fratrækkes slutprisen. Depositum refunderes ikke ved fortrydelse. SMS. telefon for nærmere aftale og lidt om hvad I kan tilbyde vores dejlige hvalpe.

Racer: Dansk svensk gårdhund
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 13-12-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;