Oprettet 22. oktober 2021

Anden race, flere hvalpe, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 23/11-2021





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4900 Nakskov



Annoncebeskrivelse

Queenie & Spoutnik. leverede disse 5 lækre drenge for ca 3 uger siden. Drenge med super flotte blodlinjer. Vil lige starte med at informere om at bully'en ikke er en aktiv hund, men derimod en sofahund som nyder nærvær og selskab fra sin familie.
Så hvis du vil have en hund der kan gå 10 km hver dag, er dette ikke den rigtige race. De er sunde og raske, og vokser som de skal. De er tricolor i farverne lilac- og champagne. Queenie er en super lækker lille muskuløs tæve på ca 32 cm og 19 kg.
Spoutnik er en lav bred og ekstrem muskuløs 'one of a kind' hanhund som er bosat i Belgien, hvor vi selv kørte nedfor at få Queenie parret. Han er ca 40 cm høj og vejer 32 kg.
Spoutnik er også direkte søn af Temper (som man godt ved hvem er hvis man kender til blodlinjer). Både mor og far er ekstrem afbalanceret og kan med alle hunde og andre dyr. Ydermere er de sundhedstestet på alle parametre, dvs røntgen af albuer og hofter, patella, hjerte osv, og har utrolig flotte resultater. Hvalpene er stueopdræt, så de er vant til hverdagens lyde. De vokser op sammen med 4 børn i forskellige aldre. De bliver solgt med sundhedsbog, chip, stort sundhedstjek, lille mentaltest og EBKC tavle, dvs den lovpligtige tavle som Rigspolitiet anser for at være på niveau med FCI-tavler. To af hannerne er reserveret. De er dog ikke udvalgt endnu. Vi er en registreret kennel i EBKC som hedder Vikings Legacy. I er også meget velkomne til at tjekke vores FB side ud "Kennel Vikings Legacy" hvor i kan følge med. Ydermere er der ved at blive oprettet en familie-side for dem som køber hvalpe ved os, så i kan følge søskende, lave legeaftaler osv. Vi forbeholder os retten til at fravælge evt købere da det er yderst vigtigt for os hvalpene får det rigtige hjem. PRISEN ER IKKE TIL FORHANDLING! OG AFDRAG ER HELLER IKKE EN MULIGHED. I er meget velkomne til at ringe, sende os en sms, mail eller sende en besked på FB-siden.

Oplysninger:
Race: Anden race, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 3 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 23/11-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;