Oprettet 16. oktober 2021

Samojede/Husky, hund, 12 mdr.





Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2500 Valby



Annoncebeskrivelse

Det er med et blødende hjerte, at jeg må give min søde hund et nyt hjem. Hun er den mest livsglade, nemme og puttegøj’ede hund nogensinde.
Hun elsker andre hunde og mennesker, og er super god til at gå tur. Hun er rigtig madglad, og er derfor også nem at træne ;). En Samojede er fra naturens side udstyret med naturpels, hvilket gør at den er selvrensende og lugter minimalt. Trods af dens pjuskede pels, fælder den også minimalt, og det meste kan børstes ud. Hvis du er interesseret i hende, er du velkommen til at skrive til mit nr: . telefon Skriv gerne en besked, eller læg en besked på telefonsvareren, hvis jeg ikke tager telefonen. Prisen er ikke så vigtig for mig, det er vigtigst, at hun kommer ud til en kærlighedsfyldt familie/person fyldt med kærlighed og tid til den dejligste hund.
Jeg ser gerne, at det er en familie/person med en have, eller minimalt god plads, derfor vælger jeg nøje mellem de interessede ;). Skriv gerne en besked om mere om dig selv, og spørg endelig gerne ind til hende, hvis du vil vide mere.

Oplysninger:
Racer: Samojede/Husky
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.