Oprettet 16. oktober 2021

Jack russell terrier, hanhund, 4 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
4 mdr.
Placering
Placering
7300 Jelling



Annoncebeskrivelse

Søger godt og blivende hjem til Jack Russell terrieren Markus (Født: 5. juli 2021). Udstationering - ikke salg. Han er en robust, glad og kærlig lille fyr. For mig har han en spændende afstamning og jeg vil gerne bruge ham til avl. Du skal bo max. 45 min. kørsel fra Jelling.
(Hvis I er den helt rigtige familie kan jeg justere lidt på afstanden). Må IKKE anvendes til jagt. Hvis det har din interesse så send mig en besked, hvor du/I fortæller lidt om jer selv. Hvad er jeres hunde erfaring og hvorfor ønsker I en Jack Russell terrier. Hjemmeside: www. amys-choice. dk. Citeret fra Dkk. dk:
"En del DKK-opdrættere udstationerer nogle af deres hunde i private hjem, og det er ofte en god ordning for både hund, vært og opdrætter. Opdrætteren bevarer ejerskabet til hunden og kan ? alt efter aftalens ordlyd - f. eks. benytte hunden til avl mv., men hunden lever til daglig et helt almindeligt hundeliv hos værten, som får en hund vederlagsfrit. Når opdrætteren efter nogle år har benyttet hunden til de formål, der er aftalt, overgår ejerskabet til udstationeringsværten.".

Oplysninger:
Race: Jack russell terrier, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 4 mdr.
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;