Oprettet 9. oktober 2021

Goldendoodles, hund, 2 uger , salgklar 21. november





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Vores skønne golden retriever har fået hvalpe. Hun er ren golden retriever med stamtavle, sundhedstjekket og avlsgodkendt. Hun er altid glad og smiler til verden.
Far er mellem puddel, ligeledes sundhedstjekket og avlsgodkendt. En glad og på alle måder kærlig, rolig og imødekommende hund. Vores hvalpe bliver født i stuen og vokser op I trykke omgivelser i tæt kontakt med familien, andre mennesker og andre hunde. De er socialiseret og vi starter renlighedstræning, indkald og lineføring tidligt i hvalpenes liv.
Disse hvalpe har været i SUPER meget kontakt med os fra starten, da det er et imponerende kuld på 13 og vi derfor har hjulpet mor Sasja ved at give supplerende flaske og hjælp med renlighed af hvalpene. Alle 13 hvalpe er derfor i tæt kontakt og i menneskehænder minimum hver 3 time døgnet rundt. Vi har over 15 års erfaring med opdræt af hvalpe og vores hunde er en del af familien. Vi bor 2 generationer sammen og er to voksne som går hjemme hos vores 4 hunde og passer hus, have, hunde og for tiden også disse pragfulde hvalpe. Vores hvalpe sælges med chip, er vaccineret, har sundhedsbog fra dyrlægen og har fået ormekur.
Der medfølger hvalpemappe til hver hvalp med billeder fra tiden her og nyttige informationer. Hver hvalp får en hvalpepakke med starterfodder, legetøj med duft af mor, tyggeben, godbidder og hundesnor.
Vi tilbyder livslang support på vores hvalpe og hvis det passer ind i vores kalender tager vi gerne mod hvalpe til pasning i weekender og ferier til meget fornuftig pris. Når du reserverer en hvalp betales der 4000 kroner i depositum, som fratrækkes købsprisen ved afhentning.
Vi sende billeder, info eller video ud af hvalpene minimum 2 gange om ugen, fra du reservere til afhentning,. så du kan følge med i liv og udvikling. Vi åbner op for besøg i uge 42. Men ring til en hvalpesnak og blev skrevet på venteliste, det er gratis.

Oplysninger:
Racer: Goldendoodles
Alder: 2 uger
Type: Hund
Salgsklar pr.: 21. november

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;