Oprettet 7. oktober 2021

Samojede , hvalpe, 1 uge , salgklar 02.12.2021





Race
Race
Samojedhund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Vi fik 9 skønne hvalpe 7 oktober ?? 3 tæver og 6 hanner.
Vores dejlige Emma (samojedespids) er blevet parret med baloo (samojede). Så står du og mangler en god familiehund, så finder du ikke noget bedre end en samojede , den er blid rolig og trofast.
En samojede er fra naturens side udstyret med (natur pels) hvilket gør at den er selvrensende og lugter minimalt af hund, og på trods dens lange pels så fælder den minimalt. Vi ser helst at i som hvalpekøbere bor i hus med have eller som minimum har god plads , samt massere af tid , overskud og kærlighed til at opdrage en lille hvalp.
Vi vælger derfor nøje imellem de interresserede. Vi sælger vores hvalpe for 8000 kr pr stk uanset køn, og vi tager ved bestilling et depositum på 2000kr.
Som hvalpekøbere er i meget velkomne til at komme og følge hvalpene i de 8 uger de er hos os og vi ser helst at i besøger jeres nye ven en gang for meget end en for lidt.
Der medfølger 2 kg hvalpefodder samt et tæppe til jeres nye hvalp.
Alle hvalpe bliver chippet ,vaccineret og får ormekur. Vi glæder os til at høre fra jer , de bedste hilsner og (vuf vuf) fra Benjamin, Dorte og Emma. telefon .

Oplysninger:
Racer: Samojede
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 02.12.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;