Oprettet 6. oktober 2021

Shih Tzu





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Tricolor
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
18. oktober 2021
Placering
Placering
3520 Farum
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

My (mor) fødte 4 drenge og 1 pige d 12/8 2021.

Om hvalpene:
Farverne efter navnet er farven på det halsbånd hvalpen har på (se billede);

Bailey Blue blev født kl 18.10 som den første. Han vejede 322 g ved fødslen. Han er helt cocnacfarvet med en bred beige blist i panden.

Milo Green blev født kl 18.23 som nr 2. Han er mørk tigerstribet, med 4 hvide tåspidser, hvidt bryst og lyse øjenlåg. Han vejede 228 g ved fødslen.

Toffy Brown blev født som nr 3 kl 18.35. Han er lys cocnacfarvet med hvid hals og smal hvid blist i panden. Han vejede 210 g ved fødslen.

Cody Black blev født kl 18.57 som nr 4. Han er mørk tigerstribet med hvid hage og hvidt bryst. han har 3 hvide tåspidser. Han vejede 233 g ved fødslen.

Haley Pink er den eneste pige i kuldet. Hun blev født kl 19.22 som nr 5. Hun er mørk tigerstribet, med hvid mund og hals, og hun har hvide tåspidser på bagpoterne. Hun vejede 204 g ved fødslen, og hun er lidt mindre end sine søskende.

De er alle super harmoniske i deres aftegninger, og virkelig smukke. Af sind er de afbalancerede, harmoniske, trygge, legesyge og elsker at putte både med hinanden og deres mennesker. De er socialiserede med børn, voksne og andre hunde og er helt trygge herved.
Mor og far er ægte Shih Tzu med halve stamtavleforældre. Begge forældre er sygdomsfrie og dyrlægegodkendt til avl og er øjenlyst, tjekket for HD og Patella. Hvalpene er uden stamtavle.
Når de flytter hjemmefra er de sundhedstjekket hos dyrlæge, vaccineret, fået ormekur, chippet og har sundhedsbog. Der følger en hvalpepakke med.
Kun seriøse købere og hundeglade mennesker bedes tage kontakt.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;