Oprettet 4. oktober 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 mdr.
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. oktober 2021
Placering
Placering
4632 Bjæverskov
Mor
Mor
Labrador Retriever
Far
Far
Border Collie
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Denne Lille pige (Borador tæve) søger nyt hjem. Hun er lige blevet 4 mdr. hun er en glad lille hvalp med krudt i bagdelen, hun er en puttegøj og elsker mennesker og er vant til mange børn. Hun er renlig og sover igennem om natten, hun kan ikke rigtigt gå pænt i snor endnu, men er meget lærenem. Hun skal desværre have nyt hjem grundet familiemæssige udfordringer, derfor søges nyt hjem hurtigt.
Der medfølger en masse forskelligt bl.a. kurv, bryggersbur, madskåle, tæpper, legetøj, seler, børster, shampoo, termometer negleklipper og næsten en hel sæk foder.
Vi har kun selv lige overtaget hende efter den første ejer, der desværre fyldte os med løgn, så vi har lige erfaret at hun skal have 3 stk nye vaccinationer og må ikke være sammen med andre hunde før tidligst om en måned. Derfor bliver hun sat kraftigt ned i pris i håbet om at der er en familie der hurtigt kan overtage hende og sørge for de resterende vaccinationer.
Opdatering. Første vaccine bliver givet d. 5/10. Hun er derefter som at betragte som en 8 ugers hvalp der må,komme ud til sin nye familie og skal vaccineres igen om yderligere 4 og 8 uger som alle andre hvalpe.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;