Oprettet 25. september 2021

Aussie/ F. T. Springer , hvalpe, 4 uger , salgklar 21/10-2021





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
2670 Greve



Annoncebeskrivelse

Aussie/F. T Springer Spaniel Hvalpe . Den 26/8-2021 fødte vores søde hund Amie 7 fantastiske hvalpe.
4 hanner og 3 hunner:. Hun: Blå Merle med lys bund
Hun: Rød Merle med hvid blis og tan øjenbryn
Hun: Rød Merle med brun plet over højre øje
Han: Chokoladebrun med hvid
Han: Blå Merle med meget sort (afsat)
Han: Rød Merle med brunt øre og mange pletter
Han: Rød Merle med lille beige plet i panden. Mor Amie er 1/2 Aussie og 1/2 F. T. Springer Spaniel og den sødeste gladeste familiehund.
Far Oskar er ren Aussie og udover at være en dejlig familiehund er han fungerende læsehund for børn med læsevanskeligheder og ydermere godkendt som besøgshund.
`LINK FJERNET`
`LINK FJERNET`. Begge forældre er søde rolige hunde med fantastiske sind og begge er sunde og raske.
Faren Oskar har fædret 4 tidligere kuld hvalpe. Alle sunde og raske. Hvalpene vokser op sammen med os i vores hus med vores 3 børn og 3 katte, har derudover adgang til have hvor de også introduceres for høns og vil blive socialiseret, stimuleret og miljøtrænet. De er klar til at flytte hjemmefra fra den 21/10-2021. Da vi har vores egen dyreklinik (far i huset er dyrlæge) vil hvalpene selvfølgelig flytte hjemmefra med grundig sundhedsundersøgelse, vaccination, chip, registrering og ormekur, men med i prisen vil også følge hvalpens 12 ugers tjek og vaccination samt pas og rabies vaccination hvis det ønskes. Depositum er 3000,- som ikke refunderes ved frafald. Da det er krævende racer begge to skal man have sat sig grundigt ind i hvad de kræver og om man kan tilbyde hvalpen det rigtige. Vi forbeholder os retten til 100% at bestemme hvem der får en hvalp, men hvilken hvalp bliver en fællesbeslutning. Skriv en mail med hvorfor I ønsker netop denne hvalp og hvad I kan tilbyde for at hvalpen får det bedste hjem. email.

Oplysninger:
Racer: Aussie/ F. T. Springer
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21/10-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;