Oprettet 24. september 2021

Coton De Toulear, hvalpe, 6 uger , salgklar 8/10-21





Placering
Placering
9640 Farsø



Annoncebeskrivelse

Charmerende Bomuldsbamser. Min tæve har fået hvalpe som er nu er klar til nye familier. Hun har et unikt , kærligt og nysgerrig sind og det er selfølgelig smittet af på hendes skønne hvalpe. Coton de tulear er kendte for at at være meget allergi venlige grundet de ingen underuld har som de fleste andre hunde , dette medvirker ydermere til de ikke lugter af "våd" hund hvis man har været ude på en regnvejrsdag. Coton de tulear er vokal intelligente forstået på den måde at de genkender vokalerne og dette synes jeg personligt er skønt da de forstår mange ting. Oprindeligt stammer Coton fra Madagaskar.
De er vokset op i hjemlige omgivelser, født under min seng og nu er de så over det hele de små dejlige banditter. Hvalpene er 100% raceren coton de tulear og de sælges som familiehunde.
Begge forældre har stamtavle . Når hvalpene rejser hjemmefra medfølger der:. Registreret i Dansk hunderegister
Hvalpepakke fra Royal Canin.
Kostvejledning
Pelspleje vejledning
Hvalpene er chippet , vaccineret , modtaget 3x ormekur.
Sundhedsbog. I er velkommne til at kontakte mig på. telefon såfremt dette ikke skulle være fyldestgørende nok , spørgsmål osv. Mine hvalpe opleves bedst live. Prima kvalitet hvalpe. De varmeste hilsner. Daniel D Jensen.

Oplysninger:
Racer: Coton De Toulear
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 8/10-21

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;