Oprettet 24. september 2021

Blandings race, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2900 Hellerup



Annoncebeskrivelse

Jeg repræsenterer Kenzo som mangler akut et hjem. Det vil sige Kenzo ikke er min hund, men jeg hjælper ham og hans familie, samt foreningen. Law Paws Rescue fra Bosnien. Kenzo - er en smuk ung hund ??. Kenzo kom til Danmark i februar, da han var ca 5 mdr gammel.
Han har hele tiden boet hos sin egen dejlige familie. Men familien må sande de ikke har tiden eller energi til at have hund alligevel.
De har ikke haft tid til at give Kenzo den omsorg og stimulering som alle unge hunde / store hvalpe har brug for. Han har været efterladt for meget til sig selv og reagerer nu på dette og han skal derfor finde et nyt hjem med nogen der vil ham af hele deres hjerte. Kenzo er posavac mix - en jagthunderace med et højt energi niveau, og som skal BRUGES - både krop, hjerne og snude?? formår man det, får man til gengæld den mest fantastiske hund, der både er rolig indenfor, meget loyal, ekstrem kærlig og yderst intelligent??. Kenzo vil stortrives med al form for aktivitet sammen med sin familie. Han passer perfekt til mennesker der nyder tiden i naturen, lange gå ture, camping, friluftsmennesker. Han kan også passe til de familier der går op i holdtræning - både lydighed, noget agility og/eller nose work. Han er langt fra tabt bag en vogn, og vil elske en familie der virkelig har tiden og lysten til en aktiv og meget intelligent unghund.
Kenzo søger en familie, der har erfaring med og tid til træning, mental stimulering og brugen af positiv forstærkning.
En familie uden små børn da der SKAL være tid til ham ??. Kenzo er sød, social, og han ELSKER ALLE hunde! Derfor søger vi en familie, der meget gerne må have en anden hund han kan lege med, men dette er ikke et krav. Kenzo er posavac mix på lige knapt 1 år (fra september 2020), og han vejer ca 20 kilo.
Han bor i Storkøbenhavn og kan besøges efter aftale og godkendelse til adoption.

Oplysninger:
Racer: Blandings race
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;