Oprettet 23. september 2021

Dansk Svensk Gårdhund





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
8 mdr.
Farve
Farve
Hvid og brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. oktober 2021
Placering
Placering
1311 København
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Rigtig dejlig ung hun(d) sælges fordi vi desværre ikke kan give det hun har brug for100 %. Hun er en smuk og sød blanding af en dansk/svensk gårdhund og en mor 'frengle' type, dvs. 50/50 beagle og fransk bulldog. Hun er kommet til verden hos en mindre opdrætter og har fået en rigtig god start. Vi har givet hende rigtig meget kærlighed og opmærksomhed, hun er tryg ved børn, lyde og i det hele taget en meget robust hund.
Der skal være tid til 2 gode daglige gåture og 1 kortere midt på dagen evt. (vi en familie med et styk mor og to børn 7 og 10 år) Har du en have eller sommerhus/gård så vil det være hendes rette element.

Hun er meget lærenem, er vant til at være alene hjemme (op til 5-6 timer) har styr på alle kommandoer, blev hurtigt renlig og elsker leg og nosework. Hun har alle dage været super omgængelig, både med mennesker og andre dyr, lyde fra byen har heller ikke forskrækket hende. Vi har naturligvis svært ved at skulle af med hende - men nu vi gået igang med processen og håber vi kan finde en helt rigtig familie og match til hende. Vi vil rigtig gerne høre fra jer/dig og kan sende billeder og video efterfølgende. Hun har en hvid krop, et sødt lysebrunt ansigt og en lysebrun lang hale med hvid spids. Hun har fået alle vaccinationer, har intet fejlet og får topkarakter ved dyrlægen ;-)

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;