Oprettet 22. september 2021

Jack russel , hund, 2 år





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2800 Kgs. Lyngby



Annoncebeskrivelse

Jeg har besluttet at vores smukke Abbie skal ud til nogen som vil elsker en Jack russel terrie med en kæmpe personlighed. Grunden til at vores skønne hund ikke kan blive er , at hun er meget aggressiv overfor andre hunde. Og kræver derfor et sted hvor man vil hjælpe hende med at få et skønt hunde liv hvor hun kan være sig selv og blive fri for andre hunde på sine ture.
Hun kan godt med vores anden hund og hans bror samt med min venindes to hunde. Men så er det også slut. Hun bliver så gal at hun nu også er begyndt at bide ud efter mig og mine børn. Dog aldrig bidt hul.
Hun har gået på hvalpe skole og har været socialiseret dagligt med faste hunde venner og ture i hundeparken. Men efter 2 og 3 løbetid er hun blevet gal på andre hunde. Her hjemme er hun utrolig kærlig og dygtig. Kommer når man kalder, kan sitte. og give pote. Og er bare rigtig dejligt. Hvis du har kendskab til racen og ønsker en dejlig hund med stor personlighed. Og tror du er klar til udfordring. Og kan du give Abbie et kærlig hjem, så skriv endeligt. Hun er vaccineret som hvalp
Har aldrig fejlet noget??
Vejer 6,8 kg
Er broken
Ikke steriliseret.


Racer: Jack russel
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;