Oprettet 19. september 2021

Labradoodle

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
9 mdr.
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
19. september 2021
Placering
Placering
6710 Esbjerg V
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi har valgt at skille os af med denne dejlige hund - Helmuth. Det har desværre ikke været muligt for os, at harmonere et lille barn med en hund. Han søger rigtig meget opmærksomhed, og har svært ved at finde ro, så længe den lille er til stede. Derfor synes vi det ville være for det bedste, at han finder et sted, hvor der er bedre plads til ham.

Han kan simple kommandoer såsom ‘sit’ ‘dæk’ ‘bliv’ osv. Han har stadig udfordringer med indkald samt at apportere. Hvis man har mod på det, tror vi også, at Helmuth ville gøre sig som en eminent jagthund.

Han er vild med ALLE - det gælder både børn, voksne, andre hunde (både hanhunde og tæver). Så vild, at han også hopper op (dog ikke vores barn herhjemme eller os).

Vi håber at de nye ejere har masser af tid til at aktivere ham (og fortsætte den lidt mangelfulde træning med ham) og gerne har en grund han har mulighed for at boltre sig på. Han elsker at være ude. Derudover vil det også være bedst, hvis man har lidt ældre børn der også kan være med til at aktivere ham (og ikke giver alt deres legetøj til hunden ;-)).

Der medfølger alt hvad man kunne forestille sig: mad, legetøj, godbidder, seletøj, line og flexline, hundepas, kurv osv. Skriv meget gerne til os for spørgsmål!

Vi forbeholder os retten til selv at vælge eventuelle købere.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Labradoodle 18.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 23. september 2022

To lækre sorte multigeneration labradoodlehvalpe sælges - en af hvert køn. Forventet slutvægt 9-12 kg og krøllet pels. Allergivenlige og fælder ikke. Mor og far er gode familiehunde - rolige, tillidsf...

Alder 8 uger
9440 Aabybro

Labradoodle 17.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 2 uger , salgklar 24.09.2022

17.000 kr. Lækre, søde labradoodle hvalpe fra stueopdræt. Vores smukke, brune, lille labrador tæve Merle Krystal (50 cm høj og 25 kg) har fået de mest fantastiske hvalpe med en lys, abrikosfarvet mell...

Alder 2 uger
7500 Holstebro

Labradoodle 16000 kr.

Labradoodle

vores dejlige labrador har fået de skønneste hvalpe med en stor hvid kongepuddel. de søger alle nyt hjem i slutningen af september. de hil være chippet, vaccineret og fået 3 gange ormekur ved afhentni...

Alder 1 uge
4800 Nykøbing F