Oprettet 19. september 2021

American Bully XL, hvalpe, 9 uger





Race
Race
American Bully
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
8471 Sabro



Annoncebeskrivelse

Så er vores længe ventet kuld med de dejligste små basser klar til besigtigelse og reservation. Kuldet bestod af 7 sunde og aktive hvalpe med 4 piger og 3 drenge som er stueopdræt dansk. En dreng er allerede reserveret og 1 pige og 1 dreng er solgt!.
Far til hvalpene: KOBE
Race: American Bully
Farve: Blue fawn champagne
ABKC Stamtavle 6 gen
Vægt 50kg . Sunline er en meget anerkendt linje som er kendt for deres massive byggelse, hoved størrelser , gode tempremant og adfærd. Den linje bære faren til hvalpene og vi har høje forventninger med de kommende hvalpe . Far og bedstefar til Kobe som er far til det kommende kuld.

Mor til hvalpene: BONNIE
Race: American Bully
Farve: Tri color
ABKC Stamtavle 6 gen
Vægt 38kg .
Med hvalpene følger der følgende med
-Sundhedstjek/Sundhedsbog
-Chip/Registrering i dansk hunde register
-Vaccine
-Ormekur
-Loppe, Lus og Flåt kur
-Tæppe med mors duft
-Hvalpefoder
-Stamtavle fra ABKC

Absolut mindste pris da det er hvalpe af top forældre hvor begge har været HELT frie for sygdomme! Og far til hvalpene har nogen flotte linjer som, Sunlines Trowin Bows/ High Calibers Bruno. Hvalpene vil være godt socialiseret med mennesker, katte og hunde både store og små. Vi ønsker kun at sælge familievenlige hunde med sundheden i orden. Det er meget vigtigt at hvalpene kommer i rette hænder så dermed ønsker vi at få noget info om jer før at vi tager en beslutning

Hvalpene er født og opvokset i DK
Fødselsdato: 19-07-2021   
Salgsklare: 13-09-2021 (8 uger)

Reservationsprisen er 5000kr som bliver trukket fra hvalpens samlede pris. Reservationsprisen for first-pick puppy er 8000kr. Skriv for mere info. Mails og opkald besvares ikke da jeg har forskellige arbejdstider.


Racer: American Bully XL
Alder: 9 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;