Oprettet 8. september 2021

Boxer, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
3230 Græsted



Annoncebeskrivelse

Søde Agnes søger nu sit nye hjem. Agnes er født og vokset op ved os og hendes mor Magda. Agnes er ren boxer uden tavle. Agnes er en sød tæve, fuld af energi, som nu skal ud og bo ved hendes egen familie. Hun har boet sammen med hendes mor og to chihuahua’er. Der er på det seneste begyndt at være en anelse gnidninger mellem mor og datter, så derfor skal Agnes omplaceres.
Agnes bor også sammen med heste og katte, hvilket fungere fint (okay, måske er kattene ikke så glade for hende, men hun synes de er sjove). Hun bor ligeledes med to små børn. Hun var den eneste hvalp i kuldet, så en rigtig ene-hvalp.
Hun er passet med alt, vacciner, ormekur osv. Hun har aldrig været syg eller fejlet andet. Man skal være klar på at Agnes har krudt i måsen, som de fleste boxere nu har. Hun sælges kun til et sted med massere af plads og tid til hende, for det kræver hun. Gerne en der har kendskab til racen. Vi vil vælge imellem mulige interesserede, da hun skal have den rette familie og bo hos. Vi har endnu ikke travlt med at komme af med Agnes og ved rette familie er prisen ikke afgørende.

Oplysninger:
Racer: Boxer
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;