Oprettet 7. september 2021

Bichon Havanais, hanhund, 11 mdr. , m. stamtavle, salgsklar 10.9.2021





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
11 mdr.
Placering
Placering
7182 Bredsten



Annoncebeskrivelse

Bichon havanais han hvalp på 11 måneder søger nyt hjem.
Han er en frisk lille bandit i sin bedste præ-teen alder, men samtidig en rigtig nussetrold, der nyder at ligge i ske. Elsker at være sammen med familien også om natten.
Han er utrolig lærenem, og vil rigtig gerne lege, udfordres mentalt, og engageres. Han egner sig rigtig godt til agility.
Han har et stort behov for at være social og blive beskæftiget. Elsker at gå ture og er legesyg. Han elsker børn, men er lidt forbeholden for mennesker han ikke kender. Han gø’er sjældent, kun når han vil lege og man ikke reagerer hihi. Vil rigtig gerne snakke med andre hunde. Han er renlig, kan være alene i 7-8 timer. Trænet i sit, dæk og indkald. Gå i snor og en masse kunster. Han er vant til at blive klippet med saks og trimmet med elektrisk trimmer. Elsker at blive føntørret og god til at være i bad.
Han er ægte havaneser med stamtavle. Passet med ormekur og vaccination. Har pas til udlandet. Der medfølger kæmpe kurv med legetøj, sæde til bil, line, sele, frakker, børster, vand og madskåle, kreative madskåle, kølemåtter, tæpper, flere hundekurve deriblandt stor dounut
Derudover oster A6 trimmer med skær og Oster potetrimmer - brugt 2 gange.
Udstyr for over 5000,- kr. Vi forestiller os en familie på deltid eller pensioneret, som har god tid til at være sammen med ham, træne og lege med ham og udfordre ham. Vi elsker ham af hele hjertet, og har god tid til at finde det helt rigtige hjem til ham, som kan give ham det, vi ikke føler vi kan.
Vi forbeholder os retten til selv at udvælge den familie han skal bo hos fremover. Ved interesse, skriv en besked med lidt om jer selv og hvad i kan tilbyde vores lille guldklump. Mvh Lone (mor) og Christoffer (søn 15 år).

Oplysninger:
Race: Bichon Havanais, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 11 mdr.
Køn: Hanhund
Salgsklar pr.: 10.9.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;