Oprettet 7. september 2021

Labrador , hvalpe, 1 uge , salgklar 28/10





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
2791 Dragør



Annoncebeskrivelse

Sorte Stamborgsførte labrador klare til nyt hjem i uge 43.
Lidt om os. ????
vi har kennelmærke og har Kennel Knudsenga°rden???? der er i lidt derinde på FB fra sidste kuld der var brune for 2 a°r siden og bliver lagt op løbende med udviklingen af dette kuld. Begge forældre hunde er med stamtavle og testet albue, hofter etc.
Kennel Knudsengården Skye er familie hund og dette er hendes 2. Kuld.
Faren til hvalpene Altai Ladyday Basco og han ga°r pa° jagt næsten hver dag samt sta°r til avltjeneste for hans jagtpræstationer. Hvalpene er derfor ogsa° med fuld stambog og optages i Dansk jagtregister.
Ønsker man at ga° pa° udstilling etc kan man vælge at konvertere til dansk kennel klub senere mod gebyr. De bliver leveret vaccineret 1. Gang, stort sundheds check, ormekure samt chippet sa° alt er som det forventes. Når de rejser hjemme fra så får de også en stor sæk med 12 kg hvalpefoder med, et tæppe og stykke legetøj der dufter af mor og søskende.
Prisen pa° en hvalp ved os er 15.000kr. Det er rigtig vigtigt for os hvem der er kommende familie. til hundene da det er et blivende hjem vi ønsker. til vores hunde?????? så vi ønsker gerne familier som enten. der har haft hund og lab før eller i hvert fald har overvejet hvad det vil sige at have en aktiv hund. Hvis I vil vide mere så ring eller skriv gerne til os.

Oplysninger:
Racer: Labrador
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 28/10

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;