Oprettet 2. september 2021

Chihuahua 4 stk, hvalpe, 6 uger , salgklar Fredag den 1/10-2021





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
3300 Frederiksværk



Annoncebeskrivelse

Er du/ i den nye ejer/ familie til de lækreste små chihuahua hvalpe? De er født den 21/7-21 fødslen er helt og aldeles uden problemer.
Hvalpene er vokset op sammen med ut. Samt deres lydige moder og fader, far er sort med hvide aftegninger og langhåret, mor er brun med lysebrune aftegninger Som er halv langhåret.
Der er som skrevet 4 hvalpe, 2 tæver hvor den ene er sort med hvide aftegninger, den anden tæve er brun med hvide aftegninger. Der er 2 hanner, hvor den ene er sort med mange hvide aftegninger og en brun han med mange lysebrune aftegninger.
Inden hvalpene drager ud til den kærlige familie, vil de være socialiseret af bedste evne,, derfor er de først salgklar den 1/10-21
De er som skrevet vokset op sammen med ut. Moder og fader, og være tilvendt dagligdagen, med alverdens elektronik maskiner og lyde som går rigtig godt.
De vil være vaccineret, fået orme kur og medfølgende sundhedsbog, der vil følge lidt foder med fra dyrlægen til de første dage og en lille ting fra mor så alt ikke bliver for en voldsom omvæltning. Ved interesse skriv da venligst eller ved alm. spørgsmål. Jeg forventer kun fornuftige mennesker der mener dette, at tage dette ansvar alvorligt og med god og pæn kommunikation, mellem jer og jeg, jeg takker ydmyg for forståelsen.
Ingen useriøse henvendelser
Prisen er IKKE til forhandling.
Der vil være et depositum som udgør 3500kr
de er bindene og beholdt hvis man fortryder.
Ps. Jeg tager forbehold for hvem den nye ejer skal være,
Og da jeg af lige vel fir tiden går hjemme, vil jeg være villig til, dagligt eller efter aftale at sende billeder eller videoer af jeres/din nykøbte hvalp så man kan følge med i dens hverdagsliv ;-).

Racer: Chihuahua 4 stk
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Fredag den 1/10-2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;