Oprettet 13. august 2021

Cane Corso Italiano, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar når de er 10 uger





Race
Race
Cane Corso italiano
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Vi venter hvalpe ca. d 23 august efter nogle af Europas bedste linier. Vores stamtavler går helt tilbage til nummer 2 og 3 cane corso, nogensinde stambogsført i Italien. Vores hunde er de originale gamle arbejdslinier , og overholder standarten for størrelsen. Mor Athena er blå og far Bazooka er red fawn, så der er lagt op til nogle spændende farvekombinationer. Vores hunde er sundhedstestede, og de er velfungerende mentalt. Meget racetypisske i temperament. og udseende. Athena er klassens glade klovn, der altid er klar på leg. Hun elsker børn og mennesker generelt, og så er hun gude smuk. Far Bazooka bor i Portugal, men han er også en rigtig rar hund, med super gode vagtegenskaber. Vi sælger ikke hvalpe til hvem som helst, og har nogle krav til vores hvalpekøbere -
Du/I er mindst 25 år og bor i hus. I er indstillede på at passe jeres hundetræning, så snart i får hvalpen hjem og mindst 2 år frem.
jeres hund skal max være alene hjemme 5 timer om dagen. I forstår at jeres hund skal ud og gå lange ture hver eneste dag, i skoven, på stranden eller lignende um det regner eller sneer.
I har meget gerne børn. Ring for. yderligere info. SMS og email besvares ikke.

Oplysninger:
Race: Cane Corso Italiano, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 1 uge
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Når de er 10 uger

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;