Oprettet 8. august 2021

labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 2. november 2021





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7470 Karup J



Annoncebeskrivelse

Søde, milde Runa har mødt sin hvide prins Pepsi. Vi venter derfor et stort kuld labradoodle-hvalpe 8. sept.
Runa: 4 år, labrador-blanding, 32 kg (mormor schæfer, farfar ridgeback).
Pepsi: 2 år, ægte storpuddel, 20 kg. Hans ejer siger, at han har et blidt og dejligt sind, en skarp hjerne og et smukt ydre. ;-)
Begge er sunde og raske familiehunde, der får regelmæssige sundhedstjek. Nysgerrige, kloge og robuste af sind og glade for mennesker, Gode til hundesprog – og derfor også gode til at omgås andre hunde. Det er anden gang, Runa får hvalpe. Første kuld var 12 skønne, levedygtige doodler, som hun uden problemer fødte på under under fire timer, og hun ammede, vaskede og nussede dem alle til ug. Hvalpenes far var dengang sølv mellempuddel. Det nye kuld hvalpe kommer også til at bo i vores stue med adgang til terrasse og have. De vil derfor blive vant til alt det, der sker i og omkring et almindeligt hjem - og vil være i kærlige hænder hver eneste dag. De vil også møde børn og komme på bilture.
Vi lægger i det hele taget et stort arbejde i at socialisere hvalpene på alle måder. Derudover bliver de trænet i renlighed og enkle ”kommandoer”.
Billeder og videoer lægges løbende op på facebook, RUNAS HVALPE. Her findes i forvejen billeder af Runas første kuld doodler. Med hvalpene følger:
- Sundhedstjek og sundhedsbog fra dyrlægen.
- Chip/registrering i Dansk Hunderegister.
- Vacciner og 3 ormekure.
- Tæppe og legetøj, der dufter af mor og søskende.
- Hvalpefoder af det, de er vant til.
- Hver hvalp får sin egen lille pixibog med vejledninger og billeder af sig selv fra den første tid. Reservation/venteliste
Prisen på hvalpene er 18.000 kroner. Det er muligt at reservere en hvalp for 6.000 kroner. 5.000 kroner refunderes, hvis man fortryder ved første møde hos os (eft. 2 uger). Hvis der ikke er hvalpe nok, refunderes hele beløbet. HUSK: Se billeder og videoer af Runas første kuld i facebookgruppen RUNAS HVALPE. Her kommer senere fotos af det kuld, der er på vej.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 2. november 2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;