Oprettet 7. august 2021

Panda, Den sødeste hyrdehund fra Bosnien





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Hvid og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. august 2021
Placering
Placering
8240 RIsskov
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Mød Panda. Hun er 3 år. Hun er en gadehund fra Bosnien. Jeg har gættet mig frem til at hun er lidt af en fårehund/hyrdehund. Panda er en meget intelligent hund og kræver dagligt mental og fysisk stimulering. Hun kan man alle andre hunde, men har brug for at bo med en hund som tør sige fra. Hvis hun ikke er i snor, kan hun godt finde på at gø af fremmed(mænd). Panda er på ingen måde aggressiv.
Panda ønsker at:
- Bo sammen med 1+ andre hund(e), da Panda lærer og har det meget bedre når hun er sammen med andre hunde.

Panda's Behov:
- Hendes kommende mor/far, må gerne have haft gadehund eller hyrdehund før eller være god til at skabe rammer for en hund med høj intelligens.
- God kost
- Sød, tålmodig ejer som vil bruge den tid det tager at vende hende til et nyt hjem. Hun vil måske være nervøs i starten.
- Indhegnet have
- Børne-under-7år-frit hjem. Dog kan hun godt vende sig til, hvis en baby kommer ind i familien.

Lidt af Pandas historie:
Hun kom til mig, da hun var 4 måneder gammel. Det tog hende 1 måneds tid før vi måtte røre ved hende og efter længere tid har hun dannet bånd med dem der bidrager i hendes liv. Panda har altid haft det meget godt. En gang i mellem døjet lidt med maven, men mælkesyrerkultur har altid hjulpet.

Jeg har det sidste år ikke følt, at jeg alene har kunne give Panda det liv som hun fortjener. Og jeg er nu klar til at indrømme, at hun fortjener bedre. Hvis du tror at du kan tilbyde hende dette liv, så ræk ud til mig. Vi kan også lade hende komme på prøve besøg i et passende stykke tid. Jeg er tålmodig og venter gerne til at jeg finder den rette ejer. Panda er et liv, ikke en forretning.

Hvis du føler, at Panda er den rette for dig, så skriv mig en detaljeret besked om det liv du kan tilbyde hende også vender tilbage indenfor en lille uges tid. Panda glæder sig til at møde sin nye familie.

18 kg, 55 cm skulder højde.

MvH
Helena & Panda

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;