Oprettet 31. juli 2021

Rottweiler, hanhund, 11 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
11 mdr.
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Kontakt bedes venligst foregå pr mail/sms grundet. mange henvendelser og ønske om rette hjem. Fortæl lidt om jer selv ved henvendelse.
Vores kennel gennem 30 år søger hjem til en af vores unge hanner. Han er 04. generation på mor side og 1. på farside. Han er efter nogen af verdens bedste linier gennem tiden, sunde hd/ed linier. Begge forældre kan ses i kennelen. Farfar er den verdensberømte verdensvinder i bhp3 og udstilling. fra kennelen vom hause Neubrand.
Vi søger et bestemt hjem til ham og venter gerne på rette. Han er brugsrelateret og med stresskant når han er i drift men utrolig nem at føre, både på mad men også bytte/bold. Han er exteriørmæssigt velproportioneret, gudesmuk. som hovedregel venlig, opmærksom nem at arbejde med men han sælges kun til rette person der har erfarring med dette og forstår hans behov. I hans drift skelner han ikke i hensyn til om det er en voksen eller et barn. Ikke til familie. Han er inde som udevant, vokset op med børn og andre hunde men han har brug for et hjem på landet som udehund med plads hvor han blir brugt som brugs/vagthund/gårdhund.
Kun seriøse henvendelser. Prisen er fast.

Oplysninger:
Race: Rottweiler, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 11 mdr.
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;