Oprettet 28. juli 2021

Cavalier King Charles Spaniel, hvalpe, 3 uger , salgklar 8.9.2021





Placering
Placering
2830 Virum



Annoncebeskrivelse

Vores cavalier Luna har fået 2 skønne hvalpe d. 6.7. – en hanhund og en tæve. Både mor (2 ½ år) og far (5 år) er ægte Cavalier King Charles Spaniel af typen Blenheim, og er nogle af de sødeste og blideste hunde der findes. De har et fantastisk temperament, et roligt sind og er meget sociale og kærlige. Vi er super glade for Luna, og ønsker nu at finde gode og kærlige hjem til hendes små hvalpe. Begge hvalpe får ormekur, chip, sundhedsattest og pas før overdragelse til de nye ejere.
Far har stambog og mors forældre har stambøger, men da mors forældres stambøger er fra to forskellige foreninger, er der ikke stambog på mor og hvalpene.
Vi er herhjemme to voksne og tre børn på 9, 13 og 16 år, så hvalpene vokser op med masser af omsorg og vil blive luftet flittigt i haven. Hvalpene vil også komme på nogle køreture og blive trænet i at gå i snor og være renlige.
Med hvalpene følger et tæppe der lugter af mor, legetøj, lidt af det vante foder samt hundepas.
Vi vil oprette en gruppe på Facebook, hvor der vil blive lagt billeder op af hvalpene, så du som kommende ejer vil kunne følge med i udviklingen helt frem til afhentningsdagen.
Hvalpene er salgsklar ca. d. 8.9.
Skriv meget gerne lidt om jer selv :-)

Oplysninger:
Racer: Cavalier King Charles Spaniel
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 8.9.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;