Oprettet 27. juli 2021

Field Trail Cocker Spaniel, hanhund, hvalp, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 30/8





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4230 Skælskør



Annoncebeskrivelse

Den 4/7 fik Sia 6 fantastiske hvalpe, og der er 3 skønne hanner tilbage, 1 rød og 2 sorte. De søger nye familier der har lyst at give dem et aktivt liv. Vores hvalpe opdrættes altid pa° gode linier og afstamninger, med godt temperament og gode egenskaber.
Hvalpene fa°r den bedst tænkelige prægning, tæven er hos hvalpene sa° meget som muligt, og der ud over fodres hvalpene med høj kvalitets hvalpefoder.
De bliver dyrlægeundersøgt og der medfølger sundhedsbog. Hvalpene fa°r ormekur 2 gange i løbet af opvæksten.
Inden hvalpene flytter her fra er de stambogsført i DJR, chipmærket, registreret i dansk hunderegister, og vaccineret. Der medfølger altid hvalpefoder. Der ligger en stærk afstamning bag dem:. Mor: Team Dam Sia. Sia, som ogsa° er hendes kaldenavn, er vores vidunderlige allround hund.
Fantastisk dygtig jagthund, der har været let at træne, og super sød og nem at have ba°de i familien, og pa° ga°rden med hestene.
Sia har, som mange andre cockere af samme afstamning, sit fantastiske temperament efter hanhunden Glenugies Eclipse af Go Get It, kaldet Sam.’
Sia er 7. led pa° en ubrudt tævelinie med Go Get It tæver og Go Get It importer. Vi har valgt at parre hende med en hanhund, som vi forelskede os i, straks vi sa° ham.
Sugarbullet Bear af Go Get It, en utrolig smuk og stærkt bygget hanhund.
Igen med super jagtegenskaber, og et temperament fuldstændig som vores tæve Sia. Parringen er en gentagelses parring, og vi har virkelig gode tilbagemeldinger fra hvalpekøberne fra det første kuld. Der kan ses mange flere billeder, video mm. pa° vores Facebook side Kennel Ørnehovedga°rd `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Race: Field Trail Cocker Spaniel, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 3 uger
Køn: Hanhund, hvalp
Salgsklar pr.: 30/8

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;