Oprettet 26. juli 2021

Labrador/broholmer, to blandingshunde , hvalpe, 1 uge , salgklar Uge. 38/39 og frem





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4295 Stenlille



Annoncebeskrivelse

Hvalpe. Følg din hvalp fra fødslen.
Om en lille uge bliver disse to skønne sunde blandingshunde forældre. Du har en unik mulighed for at forhåndsreservere, og følge din hvalp fra fødslen. Pt. er tre hvalpe forhåndsreserveret. Lidt info om hvalpeforældrene:
Mor: 3/4 broholmer, 1/4 labrador
Far: 3/4 labrador/retreiver, 1/4 weimaraner. Begge forældre er tillidsfulde, ta°lmodige og kærlige familiehunde. Mor er en aktiv, godmodig og nysgerrig pige, som broholmeren elsker hun at holde udkig og fortæller med et vov, hvis der kommer gæster.
Vores hvalpe vokser op i et trygt hjem fuld af kærlighed og mange forskellige kælehænder. Vi lægger vægt pa° at de vokser op inde i huset, fa°r masser af kærlig social kontakt og har god plads at røre sig pa° - både inde og ude.
Vi har ikke selv sma° børn til ra°dighed, men fa°r ofte familiens og omgangskredsens små børn på besøg.
Du kan følge med i hvalpenes tid hos os i en privat facebookgruppe, hvor vi deler billeder & videoer med nyt om hvalpenes hverdag, med dig/det kommende hjem.
Vi vil tillige give mulighed for, at du kan komme og besøge hvalpen under opvæksten.
Hvalpene vil have fa°et ormekur samt være vaccineret, chippet og sundhedstjekket na°r de flytter fra os. Der følger en startpakke, med hvalpens bog samt det foder de er vant til, med.
De vil være rejseklar omkring slut uge 38/start uge 39 og frem til efterårsferien. Ring eller skriv gerne for yderligere info om pris og reservationsmuligheder.

Racer: Labrador/broholmer, to blandingshunde
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Uge. 38/39 og frem

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;