Oprettet 15. juli 2021

Labrador F1, hvalpe, 1 uge , salgklar 3. September 2021





Race
Race
Formel 1
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
8462 Harlev J



Annoncebeskrivelse

1 han
3 hunner. Født d. 9/7. Klar til at flytte hjemmefra d. 3/9 2021. Hvalpene vil få ormekur, den første vaccine, sundhedstjek og chip hos dyrlæge inden de flytter hjemmefra. Hvalpefoder fra Acana.
Der vil blive opkrævet et depositum på kr. 5.000,- ved køb. Trille (mor);
Labrador F1, 5 år, mor for første gang
Familiehund
Alle vi kender roser vores hunds rolige og kærlige temperament og flere har opfordret os til at få hvalpe på hende. Vi bor ude på landet i et parcelhus på en stor naturgrund med fasaner, rådyr, egern mm. i haven. Vi har ikke opdraget hende som jagthund, men hendes mor var jagthund med stamtavle. Far uden stamtavle, men ren F1. Hun lader dyrene være og er god ven med vores hankat. Hun er altid glad og en kælepot. Vi har selv 3 drenge, så hun er i den grad vant til børn. Og katte. Dino (far);
Labrador F1, 6 år, far til flere kuld
Jagthund
AA og 00 i AD/HD Albuer og hofter
For os er han verdens bedste og mest godmodige hund. Rolig og omgængelig for alle, sover hos vores søn og elsker ar være omkring børn.
Han er glad og sød samt meget afbalanceret hund, med er utroligt godt sind, meget pleasende og lærenem. I dagligdagen er han nem at omgåes samt utroligt sød, rolig og kærlig.
Han har et fantastisk temperament og et super dejligt sind, er altid venlig mod børn og altid positiv overfor tæver og hanhunde. Helt uproblematisk og tålmodig.
Han er en maskulin og slank bygget labrador. Han har stamtavle og præmieret indenfor jagt og brugskunst. Alle sundhedsundersøgelser er i top AD og HD resultat 00 og AA (hofter og albuer).
Jagtmæssigt arbejder han i højt tempo og god stil i alle slags terræn. Han elsker at være ude og tænder godt til i jagtsituationer. Han arbejder selvstændigt og hurtigt.

Racer: Labrador F1
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 3. September 2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;