Oprettet 11. juli 2021

Anden Race

Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. august 2021
Placering
Placering
5800 Nyborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Golden newfies

Hvalpene kom til verden d. 12/6, og er klar til at flytte hjemmefra fra d. 7/8. De er nu over 3 uger gamle, og er klar til besøg!

Der er to tæver og én han tilbage!

De er 3/4 Golden retriever og 1/4 Newfoundlænder.
En Golden newfie er i min optik den bedste familiehund i verden! De er rolige, tålmodige, lærenemme, fantastiske med børn og elsker alle!

Moren Björk, er en Golden newfie, hvilket vil sige at hun er halvt newfoundlænder og halvt golden retriever. Hun er 3 1/2 år gammel og vejer ca 30kg. Hun er en meget rolig og enormt glad hund, der elsker at være med alle steder, og kan med alle. Hun har altid været utrolig nem at have med at gøre, og har altid været sund og rask!

Faren Cody, er en ægte Golden retriever, uden stamtavle. Han er også 3 1/2 år og vejer ca 33kg. Han er en meget rolig og kærlig hund, der er rigtig god ved børn. Han er god til jagt, og er enormt samarbejdsvillig. Han er testet for HD, albuer og øjenlyst, og er sund og rask.

Hvalpene bliver opdrættet i mit køkken og min have, hvor de vil blive vant til hverdagens lyde og min kat. De vil blive nusset og pudset meget om, og vil blive vant til at blive rørt hver eneste dag, og har allerede gennemgået et "Bio sensor program" fra dag 3 - 16, for at styrke deres nervesystem fra de er helt små af.
Alle hvalpene vil blive vaccineret, chippet, registreret, sundhedstjekket og få ormekure inden salg.
Ved salg vil de få lidt vanligt foder med, samt et stykke legetøj eller lignende der dufter af mor. Jeg sender også gerne en masse billeder af begge forældre, samt billeder af hvalpene fra de første 8 uger på en mail til dig.

Skriv gerne lidt om dig/jer selv, og stil alle de spørgsmål du vil.

Prisen er 15.000kr.
Depositum vil være på 3.000kr, som betales kontant ved første besøg hos hvalpene. Depositum refunderes ikke hvis man fortryder! I må besøge hvalpene efter aftale, så mange gange I vil.

Hvis du er interesseret sender jeg meget gerne en hel masse billeder på mail. Jeg kan ikke få den til at tilføje flere herinde af én eller anden grund.

[email protected]

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Anden Race 8000 kr.

Anden Race

6 dejlige og aktive hanhunde søger gode hjem. Far er Bichon havanais og mor er FT Engelsk Springer Spanien. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 01.09.2022 Hvalpene er efter sunde og raske f...

Alder 6 uger
6950 Ringkøbing

Anden Race 8000 kr.

Anden Race

7 aktive og robuste hvalpe søger søde familier. 6 hanner og 1 tæve. Hvalpene kommer til at veje 10 - 12 kg, når de bliver voksne. Hvalpenes forældre er sunde og raske, mor er en FT Engelsk Springer Sp...

Alder 5 uger
6950 Ringkøbing

Anden Race 11.000. kr.

Anden race, hvalpe, 8 mdr.

Camaro søger sit nye hjem Han er ud af en søskende flok på 6født den 19/5-22 American bully Standard. Abkc stamtavle, Eu pas, vac, rabies vac, orme, sundhedsbog. Hvalpepakke. <b>Oplysninger:</b> Rac...

Alder 8 mdr.
2700 Brønshøj